31 Οκτ 2017

Στέλιος Μεϊμαρίδης: «Ενωτικά και συναδελφικά ζητώ υποστήριξη της υποψηφιότητάς μου»

ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΜΑΘΙΑΣ
ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΗΣ «ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ»
Με ώριμη σκέψη και με ευθύνη, τόσο απέναντι στον επιμελητηριακό θεσμό όσο και σε σχέση με την τοπική αγορά και τους συναδέλφους επαγγελματίες, δέχτηκα την πρόταση του Γιώργου Μπίκα να είμαι υποψήφιος για το νέο Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Ημαθίας, στο Μεταποιητικό Τμήμα του Επιμελητηρίου Ημαθίας, στις εκλογές που θα γίνουν την Κυριακή 03 Δεκεμβρίου 2017. Δεν ήταν εύκολη απόφαση, όμως η συσπείρωση που δημιουργήθηκε, για τη δημιουργία του συνδυασμού της Επιχειρηματικής Ανανέωσης, από ένα ευρύ και ανεξάρτητο σύνολο επιχειρηματιών, από όλο το Ν. Ημαθίας και οι προγραμματικοί άξονες που σχεδιάστηκαν και τέθηκαν ως προτεραιότητες για την αλλαγή που χρειάζεται στο Επιμελητήριο, με οδήγησαν στην απόφαση αυτή, θέλοντας να συμβάλλω και από την πλευρά μου, στους στόχους που από κοινού αποφασίσαμε.
Συμμετέχω σε έναν συνδυασμό, στελεχωμένο από ανθρώπους της αγοράς, γνωρίζουμε καλά τα θέματα των κλάδων και των επαγγελμάτων μας, αντιμετωπίζουμε την σκληρή καθημερινότητα της τοπικής οικονομίας και ζούμε με την αγωνία του αύριο. Δεν έχουμε κανένα άλλο σκοπό παρά να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να προσπαθήσουμε για μια νέα εποχή στο Επιμελητήριο Ημαθίας, που όλοι αναγνωρίζουμε ότι χρειάζεται και ταυτόχρονα να συμβάλουμε στο καλύτερο που μπορούμε να δώσουμε για την τοπική αγορά.
Αγαπητοί συνάδελφοι,
με γνωρίζετε όλοι καλά και η σχέση που έχουμε αποκτήσει μεταξύ μας, μου δίνει την άνεση να σας μιλήσω ανοιχτά και με ειλικρίνεια. Έχοντας αποκτήσει εμπειρία και γνώσεις στα 4 χρόνια που ασχολούμαι με τα επιμελητηριακά θέματα, εκτιμώ ότι μπορώ να ανταπεξέλθω ακόμη περισσότερο στις αρμοδιότητες και στα καθήκοντα μιας νέας διοίκησης, σε ένα νέο τοπίο για το Επιμελητήριο Ημαθίας. Ένα νέο τοπίο, που είναι απαραίτητο για να ξεφύγουμε από την επιμελητηριακή απραξία. Ένα νέο τοπίο που εγγυάται ο συνδυασμός της Επιχειρηματικής Ανανέωσης με επικεφαλής τον Γιώργο Μπίκα και με τη συμμετοχή στα τμήματά του, άξιων και ικανών υποψηφίων, από όλους τους τομείς και τις περιοχές του επιχειρηματικού κόσμου Ημαθίας
Αυτός είναι ο λόγος που απευθύνομαι δημόσια σε όλους σας, ενωτικά και συναδελφικά, έντιμα και ξεκάθαρα, ζητώντας τη στήριξή σας, στον συνδυασμό μας και στην υποψηφιότητά μου.

Εύχομαι σε όλους τους υποψήφιους καλή επιτυχία, ελπίζοντας να επικεντρώσουμε τις δυνάμεις μας, για την Ημαθία και για το κοινό καλό όλης της τοπικής αγοράς.
Με εκτίμηση
Μεϊμαρίδης Στυλιανός
Υποψήφιος Μεταποιητικού Τμήματος
με τον συνδυασμό της Επιχειρηματικής Ανανέωσης

Επικοινωνία: 23310-23342
κινητό τηλέφωνο: 6973733363
e-mail: meimas29@gmail.com

posted from Bloggeroid

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε