Προσφώνηση Γιάννη Χασιώτη στην ομιλία του Βασίλη Κεγκέρογλου στη Βέροια - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017

Προσφώνηση Γιάννη Χασιώτη στην ομιλία του Βασίλη Κεγκέρογλου στη Βέροια

Image result for Γιάννης Χασιώτης Πρόεδρος της ΝΟΕ ΗμαθίαςΚυρίες και Κύριοι καλησπέρα σας.
Όπως κάνουμε πάντα στην Ημαθία, η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ για την εκλογή επικεφαλής του νέου πολιτικού φορέα της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης, που λειτουργεί υπό τον καθηγητή Κο Αλιβιζάτο, παρουσιάζουμε και προλογίσουμε όλους τους υποψηφίους της.
Σε λίγα λεπτά θα δώσω τον λόγο στον, μικρασιατικής καταγωγής, από πατρογενιά,  Βασίλη Κεγκέρογλου, βουλευτή Ηρακλείου από το 2004, τέως Υφυπουργό Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος θα μας μιλήσει σαν εκπρόσωπος της Προέδρου του ΠΑΣΟΚ και Υποψηφίας για τα αξίωμα του Επικεφαλής του Νέου Πολιτικού Φορέα της Δημοκρατικής Παράταξης, Κας Φώφης Γεννηματά.
Η Κα Φώφη Γεννηματά, κόρη του αειμνήστου Γιώργου Γεννηματά, ιδρυτικού μέλους, ιστορικού στελέχους και υπουργού του ΠΑΣΟΚ, γεννήθηκε στην Αθήνα το 1964. Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο Αθηνών απ’ όπου αποφοίτησε το 1987, ενώ το 1986, προτού αποφοιτήσει από το Πανεπιστήμιο, διορίζεται υπάλληλος στην Εθνική Τράπεζα. Σε ηλικία 51 ετών ήταν ήδη πρόωρα συνταξιούχος τραπεζικός υπάλληλος, κάτι για το οποίο έχει δεχτεί κριτική. Η σύνταξη αυτή είναι σε αναστολή γιατί σήμερα έχει την ιδιότητα της βουλευτού. Είναι παντρεμένη και μητέρα 3 παιδιών. Το 2008 διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού.
Την περίοδο 1982-1987 συμμετείχε στη φοιτητική παράταξη ΠΑΣΠ του ΠΑΣΟΚ.
Το 2000 εξελέγη βουλευτής Α΄ Αθηνών με το ΠΑΣΟΚ και μετέπειτα γραμματέας του Προεδρείου της Βουλής.
Το 2002 εξελέγη Yπερνομάρχης Αθηνών - Πειραιώς, θέση στην οποία επανεξελέγη το 2006.
Την περίοδο 2003-2007 διετέλεσε πρόεδρος της ΕΝΑΕ.
Το 2007 παραιτήθηκε από την θέση της προέδρου της Υπερνομαρχίας, για να θέσει υποψηφιότητα ως βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές. Ωστόσο, με απόφαση του Αρείου Πάγου που εξέτασε τη νομιμότητα της υποψηφιότητάς της, η Κα Γεννηματά αποκλείστηκε από την εκλογική διαδικασία λόγω κωλύματος, καθώς δεν μπορούσε να συμμετάσχει στις εκλογές κατά την προβλεπόμενη διάρκεια της θητείας της.
Μετά τις εκλογές του 2009 επιλέχθηκε από τον νεοεκλεγέντα Πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου για τη θέση της Υφυπουργού Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Τον Μάρτιο του 2012 παραιτήθηκε από τη θέση της Αναπληρώτριας Υπουργού Εσωτερικών, για να γίνει εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος. Με τον ανασχηματισμό του 2013, ανέλαβε τη θέση της Αναπληρώτριας Υπουργού Εθνικής Άμυνας, την οποία διατήρησε μέχρι τις επόμενες εκλογές.
Στις εκλογές του Γενάρη του 2015, εξελέγη για τρίτη φορά βουλευτής Α΄ Αθηνών.
Τον Ιούνιο του 2015 εξελέγη πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ με ποσοστό 51,7%, διαδεχόμενη τον Ευάγγελο Βενιζέλο.
Με αυτά τα λίγα λόγια, θα δώσω τον λόγο στον Βασίλη Κεγκέρογλου, κάνοντας μια ανοιχτή και δημόσια πρόσκληση σε όλους τους συμπολίτες και συμπατριώτες της Ημαθίας, ανεξάρτητα από το τι ψήφισαν στις προηγούμενες εκλογές, να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες της 12ης Νοεμβρίου 2017, προκειμένου, όλοι μαζί, να επιλέξουμε τον/την Επικεφαλής του Νέου Πολιτικού Φορέα της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης, η οποία, όταν ήταν ενωμένη μεγαλούργησε στην πατρίδα μας.

Γιάννης Χασιώτης
Πρόεδρος της ΝΟΕ Ημαθίας
και υπεύθυνος Δικτύου Εμπιστοσύνης Ημαθίας της ΑΕΔΔ

Post Bottom Ad

Σελίδες