Αυτήν είναι η Βεροιωτισσα που θα δούμε στο τηλεοπτικό παιχνίδι Nomads του ΑΝΤ1 - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017

Αυτήν είναι η Βεροιωτισσα που θα δούμε στο τηλεοπτικό παιχνίδι Nomads του ΑΝΤ1

iwannidou
Στο νησί Palawan των Φιλιππίνων, 12 βδομάδες, 21 παίκτες χωρισμένοι σε τρεις ομάδες και σε τρεις περιοχές διαμονής. Συνεχής μάχη για τη διαμονή, επιβίωση, και παραμονή στο παιχνίδι με έπαθλο 150.000 ευρώ. Αυτό είναι το Nomads και πλέον ο ΑΝΤ1 ανακοίνωσε επίσημα τους παίκτες τους ριάλιτι.
Στο Nomads, θα παρακολουθήσουμε 21 παίκτες που χωρίζονται σε 3 ομάδες (7 στην κάθε μία), με διαφορετικές ονομασίες και χρώματα.
H πρώτη ομάδα, είναι η ομάδα Ωκεανός, με χρώμα το μπλε και αποτελείται από άτομα που έχουν διαγράψει σημαντική πορεία στο χώρο του αθλητισμού.
Η δεύτερη ομάδα, είναι η ομάδα Φωτιά, με χρώμα το κόκκινο και απαρτίζεται από πρόσωπα της showbiz. Η τρίτη και τελευταία ομάδα, είναι η ομάδα Ζούγκλα με χρώμα το πράσινο. Στην ομάδα Ζούγκλα θα δούμε, ανθρώπους, πολίτες του κόσμου, με ευρύ background, διαφορετικά ενδιαφέροντα και εξαιρετικές αθλητικές και πνευματικές επιδόσεις
Η Εύη Ιωαννίδου είναι 22 ετών, έχει γεννηθεί στη Βέροια όπου με την οικογένειά της διατηρούν επιχείρηση café και κατοικεί στη Θεσσαλονίκη. Έχει σπουδάσει «Αισθητική-Κοσμετολογία» και ταυτόχρονα με τις σπουδές της ασχολήθηκε με το modeling.

Post Bottom Ad

Σελίδες