Χάλασε το κινητό σας ; Η εταιρεία Mobile Planet στη Βέροια σας το επισκευάζει άμεσα - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017

Χάλασε το κινητό σας ; Η εταιρεία Mobile Planet στη Βέροια σας το επισκευάζει άμεσα

Η εταιρεία Mobile Planet ιδρύθηκε το έτος 2001 στo Μακροχώρι Βέροιας του Νομού Ημαθίας, με σκοπό την διανομή και το service ηλεκτρονικού, τηλεπικοινωνιακού υλικού, αυτοματισμού γραφείου και πληροφορικής .

Ακολουθώντας σταθερή ανοδική πορεία, σε ένα χώρο εξοπλισμένο με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα για την επισκευή και αναβάθμηση των κινητών τηλεφώνων και όχι μόνο,παρέχουμε άμεση εξυπηρέτηση και ποιοτική υποστήριξη η οποία συμπεριλαμβάνει συμβουλευτικές υπηρεσίες σε θέματα τηλεπικοινωνιών, service και τεχνική υποστήριξη.

Μεταξύ των κυρίων στόχων της εταιρείας, οι οποίοι μέχρι σήμερα έχουν επιτευχθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό, είναι η συνεχής αύξηση του βαθμού διείσδυσης στην αγορά, η ενδυνάμωση του δικτύου πωλήσεων και η επιτυχής μέχρι σήμερα αντιμετώπιση του ανταγωνισμού.

Φιλοδοξούμε να είμαστε ο ιδανικός συνεργάτης του ηλεκτρονικού και τηλεπικοινωνιακού κόσμου στην Ημαθία. Υποσχόμαστε να φέρνουμε το "αύριο" από σήμερα στα χέρια σας.

Post Bottom Ad

Σελίδες