Μάθε με ένα κλικ για τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας κοντά στο σπίτι σου - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017

Μάθε με ένα κλικ για τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας κοντά στο σπίτι σου


 
Περισσότερες από 200.000 επισκέψεις έχει δεχθεί η Ενημερωτική Πύλη Κατασκευών Κεραιών «keraies.eett.gr» της ΕΕΤΤ, τα δύο χρόνια λειτουργίας της (Σεπτ. 2015-Σεπτ.2017) από πολίτες που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για θέματα αδειοδότησης κατασκευών κεραιών.


Στο... 

 
 
 
«keraies.eett.gr» οι πολίτες μπορούν, με απλά βήματα, να ενημερώνονται για τις κατασκευές κεραιών σε έναν Δήμο ή συγκεκριμένη διεύθυνση, καθώς και σε μια γεωγραφική περιοχή, μέσω χάρτη. Επίσης, η ΕΕΤΤ έχει αναβαθμίσει τη λειτουργικότητα της ενημερωτικής πύλης προκειμένου να είναι εφικτή αφενός η πρόσβαση στα έγγραφα κάθε άδειας/δήλωσης που είναι διαθέσιμα σε ηλεκτρονική μορφή και αφετέρου η ενημέρωση για τις διαθέσιμες μετρήσεις ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας που πραγματοποιεί η Ελληνική Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας (ΕΕΑΕ).

Υπενθυμίζεται ότι τα στοιχεία που παρέχονται στο «keraies.eett.gr» βασίζονται στο ηλεκτρονικό μητρώο αδειών κεραιοσυστημάτων που τηρείται στο Σύστημα Ηλεκτρονικής Υποβολής Αιτήσεων Κατασκευών Κεραιών (ΣΗΛΥΑ), τη διαδικτυακή εφαρμογή της ΕΕΤΤ μέσω της οποίας πραγματοποιείται η διαδικασία αδειοδότησης μίας στάσης (one-stop shop) για τις κατασκευές κεραιών.

Το keraies.eett.gr από την ΕΕΤΤ αποτελεί ένα σημαντικό βήμα για την προώθηση της διαφάνειας σε θέματα κατασκευών κεραιών και την προάσπιση των δικαιωμάτων των πολιτών, μέσω της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης.

Post Bottom Ad

Σελίδες