30 Σεπ 2017

Το στολίδι της Ημαθίας ο αγροτικός Συνεταιρισμός Νέος Αλιάκμων

Related image
Είναι πραγματικά το στολίδι της Ημαθίας ένας αγροτικός συνεταιρισμός που δίνει ανάσα στους αγρότες όλο το χρόνο....
Οι αγρότες τις περιοχής πούλησαν με τις καλύτερες τιμές τα ροδάκινα, κεράσια, βερίκοκα , και πολλά άλλα προϊόντα στις καλύτερες  τιμές που θα μπορούσε να πάρει ένας αγρότης...Είναι ίσως ο μόνος συνεταιρισμός που κάνει εκκαθάριση στους αγρότες μέσα σε λίγους μήνες ,και οι αγρότες έχουν πάντα λεφτά...
Ο συγκεκριμένος συνεταιρισμός δεν είναι λίγες οι φορές που στάθηκε δίπλα στους αγρότες όταν πραγματικά είχαν οικονομική ανάγκη και έδωσε χρήματα πριν παραδώσουν την παραγωγή τους στον συνεταιρισμό...
Image result for αγροτικοσ συνεταιρισμοσ νεοσ αλιακμωνΟ «Α.Σ. Nέος Αλιάκμων» ιδρύθηκε το 1968 όταν μια ομάδα ροδακινοπαραγωγών αποφάσισε να λειτουργήσει συλλογικά για τη διάθεση της παραγωγής της. Διαθέτει σύγχρονες εγκαταστάσεις ψυγείων - διαλογητηρίων με νέας τεχνολογίας μηχανολογικό εξοπλισμό, επενδύοντας συνεχώς στην ποιότητα των παραγόμενων προϊόντων του.
Ο συνεταιρισμός παράγει μήλα, κεράσια, βερίκοκα, αχλάδια, δαμάσκηνα, λωτούς και ρόδια, αλλά η κύρια παραγωγή του είναι τα ροδάκινα, τα νεκταρίνια, και τα ακτινίδια. Ο συνεταιρισμός έχει εξαγωγικό προσανατολισμό και τα προϊόντα του ταξιδεύουν σε χώρες της Ε.Ε., της Ανατολικής Ευρώπης, στοχεύοντας παράλληλα και σε νέες αγορές στην Μέση Ανατολή και την Ασία.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ Συνεταιρισμός Νέος Αλιάκμων 
Όλη η διαδικασία παραγωγής είναι πιστοποιημένη κατά τα πρότυπα ISO 9001/2000, ISO 22000/2005, BRC και IFS, ενώ επίσης εφαρμόζει σύστημα ολοκληρωμένης διαχείρισης σύμφωνα με τα εθνικά πρότυπα AGRO 2 και το πρωτόκολλο GLOBAL G.A.P.
Στην καρδιά της εύφορης κοιλάδας που δημιουργεί ο ποταμός Αλιάκμονας, δίπλα στις ιστορικές Αιγές – τη γη του Φιλίππου και του Μεγάλου Αλεξάνδρου, ο «Α.Σ.Νέος Αλιάκμων» παραμένει πιστός στις καλλιεργητικές παραδόσεις και ανταποκρίνεται στις ανάγκες της σύγχρονης αγοράς, με υψηλή ποιότητα και μεγάλη ποσότητα των φρέσκων προϊόντων που προσφέρει η ευλογημένη γη της Κεντρικής Μακεδονίας.
ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ
Image result for αγροτικοσ συνεταιρισμοσ νεοσ αλιακμων