Γ.Ουρσουζίδης: Καθαρές δουλειές - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2017

Γ.Ουρσουζίδης: Καθαρές δουλειές

Οι  εργολάβοι καθαριότητας στις μονάδες της 6ης ΥΠΕ αποτελούν πια παρελθόν.
Άρχισε η υπογραφή των ατομικών συμβάσεων των εργαζομένων που αναλαμβάνουν την καθαριότητα στην κεντρική υπηρεσία   και στις  μονάδες της Π.Φ.Υ. της 6ης ΥΠΕ. 
Η πρόσληψη με σύμβαση εργασίας  75 εργαζομένων στον τομέα της καθαριότητας  πραγματοποιήθηκε  με την έγκριση, τις διαδικασίες και τα κριτήρια που προβλέπει ο ΑΣΕΠ.
Οι εργαζόμενοι πλέον έχουν την πλήρη μισθολογική και ασφαλιστική κάλυψη, καθώς και το εργασιακό καθεστώς που προβλέπει η νομοθεσία.
Η αντικατάσταση των εργολάβων  συμπίπτει χρονικά με τη διαβίβαση στοιχείων από τη Διοίκηση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου  Ιωαννίνων στην Εισαγγελία.
Σύμφωνα με τα στοιχεία αυτά, το εκτιμώμενο μισθολογικό κόστος  το οποίο κατέβαλε η εταιρεία ήταν μικρότερο τουλάχιστον κατά  530.000 Ευρώ ετησίως από αυτό το οποίο προέβλεπε η σύμβαση.  Διαφορά που το νοσοκομείο πλήρωνε όλο   το προηγούμενο διάστημα στην εταιρεία ως μισθολογικό και ασφαλιστικό  κόστος και κατέληγε  ως  εταιρικό κέρδος.
Για μια ακόμα φορά δικαιώνεται απόλυτα η επιλογή της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας για την έξωση των «εργολάβων» και τη σύναψη συμβάσεων εργασίας με τους εργαζόμενους στην καθαριότητα, τη σίτιση, τη φύλαξη κλπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες