ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΔΑΣΚΑΛΑΣ ΠΟΥ ΚΛΕΙΔΩΣΕ ΤΟΝ 7ΧΡΟΝΟ ΜΑΘΗΤΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2017

ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΔΑΣΚΑΛΑΣ ΠΟΥ ΚΛΕΙΔΩΣΕ ΤΟΝ 7ΧΡΟΝΟ ΜΑΘΗΤΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ



Δικογραφία σε βάρος της δασκάλας που κλείδωσε μέσα το παιδί -"Φώναξα αν είναι κανείς μέσα, αλλά δεν απάντησε" - Για καθαρή αμέλεια κάνει λόγο ο πατέρας του 7χρονου στο newsit.gr - Σοκαρισμένοι όλοι στο 12ο Δημοτικό Γλυφάδας 

Δικογραφία για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο σχημάτισε η Αστυνομία σε βάρος της δασκάλας στην τάξη του 12ου Δημοτικού Σχολείου στην Γλυφάδα, όπου... 

 
 
 
 
το μεσημέρι της Πέμπτης (14.09.2017) τραυματίστηκε 7χρονος μαθητής, πέφτοντας από το παράθυρο του πρώτου ορόφου.

Ωστόσο, με εντολή του εισαγγελέα, η δασκάλα αφέθηκε ελεύθερη.

«Φώναξα να δω αν είναι κανείς μέσα αλλά δεν πήρα απάντηση»

Όπως αναφέρει στην κατάθεση της, περίμενε να βγουν όλα τα παιδιά από την τάξη και ύστερα φώναξε αν είναι κανείς ακόμα μέσα, αλλά δεν πήρε απάντηση, γι’ αυτό κλείδωσε την πόρτα.

Ο μικρός μαθητής, όταν άκουσε το κουδούνι έσκυψε κάτω από το θρανίο για να πάρει την τσάντα του, κι έτσι δεν τον είδε, με βάση τα όσα λέει η ίδια.

Δήλωσε μάλιστα πως ήταν η ίδια που είδε τι συνέβη και κάλεσε το ασθενοφόρο και την μητέρα του 7χρονου η οποία ήταν έξω από το σχολείο.

Πήδηξε από το παράθυρο για να διαφύγει

Ο 7χρονος, όταν πήγε να βγει, βρήκε την πόρτα κλειδωμένη και άρχισε να φωνάζει, αλλά δεν τον άκουγε κανείς. Έβαλε λοιπόν ένα θρανίο για να φτάσει το παράθυρο, και πήδηξε έξω.

Το αγοράκι έπεσε με τα πόδια από ύψος περίπου 3,5 – 4 μέτρων, με αποτέλεσμα να υποστεί κάταγμα στην φτέρνα του.  

«Μιλάμε για αμέλεια» δηλώνει στο newsit ο πατέρας

To newsit.gr επικοινώνησε με τον πατέρα του άτυχου 7χρονου που δήλωσε ότι στο παιδί τοποθετήθηκε γύψος και θα παραμείνει στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους, χωρίς να διατρέχει άλλον κίνδυνο.

Αναφερόμενος στις συνθήκες του ατυχήματος στο 12ο δημοτικό της Γλυφάδας, άφησε αιχμές για την αμέλεια της δασκάλας κατά τον έλεγχο της τάξης και προσέθεε πως το παιδί ήταν τυχερό, καθώς έπεσε σε μια σιδερένια οροφή που υπήρχε από κάτω.
“Με ενημέρωσε η πρώην σύζυγός μου πως το παιδί χτύπησε, αφού είχε πάει για να το πάρει. Όπως έμαθε, οι συμμαθητές του είχαν βγει από την τάξη, και η δασκάλα τα ρώτησε αν έχουν βγει όλα έξω χωρίς όμως να κάνει τυπικό έλεγχο, και κλείδωσε. Ο μικρός έμεινε μέσα κι επειδή φοβήθηκε, πήδηξε για να βγει έξω. Ευτυχώς δεν έπεσε με το κεφάλι. Μιλάμε για αμέλεια της δασκάλας” τόνισε ο κ. Αριστείδης Ακριβειάδης.

Το newsit.gr επικοινώνησε με την Διευθύντρια του σχολείου κ. Ευαγγελία Παπανικολάου, η οποία εξέφρασε την έντονη ανησυχία της για όσα συνέβησαν.

«Είμαι σοκαρισμένη για ό,τι έγινε στο σχολείο. Σας διαβεβαιώ ότι θα διερευνηθούν όλα τα ενδεχόμενα για το πώς έγινε αυτό το ατύχημα. Χαίρομαι που το παιδί είναι καλά και γλίτωσε τα χειρότερα. Όλα τα παιδιά εδώ, τα βλέπω σαν παιδιά μου» τόνισε η διευθύντρια, που ωστόσο ανέφερε πως στην παρούσα φάση δεν θα ήθελε να πει κάτι παραπάνω.
 
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ, ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥ

Post Bottom Ad

Σελίδες