Εκθεσιακός πυρετός για τα linasexclusive jewels by Toupektsi - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Κυριακή 27 Αυγούστου 2017

Εκθεσιακός πυρετός για τα linasexclusive jewels by Toupektsi


Πέντε εκθέσεις, ένα show , δεκάδες δειγματισμοι και πολύ μεράκι είναι τα συστατικά της νέας σεζόν 2017-2018 για την εταιρία linasexclusive jewels by Toupektsi. Από κάθε εκθεσιακό σταθμό αναμένουμε να εξυπηρετήσουμε όχι μόνο τα δεκαδες καταστήματα του δικτύου μας σε όλη την Ελλάδα, αλλά να διευρύνουμε το δίκτυο μας με τις νέες κολεξιόν μας που δημιουργήθηκαν για να ικανοποιήσουν την απαιτητική ελληνίδα αντιλαμβανόμενοι το πιεστικό οικονομικό περιβάλλον που αντιμετωπίζει η ελληνική οικογένεια .
Με υψηλή ποιότητα και προσιτές τιμές ξεκινάμε με την 82η ΔΕΘ όπου στο περίπτερο 3, stand 18, No 4, οι επισκέπτες θα μπορούν να δουν και να φορέσουν τα κοσμήματα μας και να συζητήσουμε από κοντά τις επερχομενες τάσεις. Παράλληλα στα εκθεσιακά ραντεβού στο Mec Παιανιας και τις Συγχρονες Δημιουργιες 30 Σεπτεμβρίου με 2 Οκτωβρίου και στο metropolitan Expo τον Γενναρη, τα χειροποίητα κοσμήματα μας θα ταξιδέψουν σε όλη την Ελλάδα μέσα από τους συνεργάτες μας. Στρατηγικός μας στόχος είναι να αυξήσουμε την εξαγωγική μας δραστηριότητα ανακαλύπτοντας νέες αγορές και τοποθετώντας το ελληνικό χειροποίητο κόσμημα στη διεθνή αγορά . Παράλληλα η παρουσια μας στην κοσμική Αθήνα γινεται πράξη με την πρωτη επισημη επιδειξη μας στο Παλαιο Χρηματιστηριο Αθηνών, στη Σοφοκλεους, παρουσιαζοντας την άνοιξη/καλοκαιρι 2018 στις 30 Σεπτεμβρίου.

Η εταιρία μας με σεβασμό στον πελάτη ξεκινά με νέα δυναμική την νέα σεζόν και περιμένει παλιούς και νέους συνεργάτες , ώστε το χειροποίητο ελληνικό κόσμημα να αναδειχθεί και να καταλάβει την θέση που του αξίζει , αυτή της καρδιάς μας.

Post Bottom Ad

Σελίδες