8 Αυγ 2017

Γεωργικά μηχανήματα «Lagomatis»: Επένδυση για τον Έλληνα αγρότη


Η εταιρεία «Lagomatis»ιδρύθηκε το 1973 και με γνώμονα τη συνέπεια, την αξιοπιστία και την ποιότητα των υλικών, αναδείχτηκε σε μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες κατασκευής γωργικών μηχανημάτων στην Ελλάδα. Σήμερα, με την πείρα πολλών ετών επιτυχημένης πορείας, συνεχίζουμε να παρέχουμε την κορυφαία ποιότητα, στις ανταγωνιστικότερες τιμές.
Κύριο μέλημά μας είναι η απόλυτη ικανοποίηση του πελατολογίου μας, που επεκτείνεται σε όλη την Ελλάδα αλλά και την Ευρώπη.


Η παραγωγή των αρίστης ποιότητας προϊόντων μας αρχίζει με ηλεκτρονικό σχεδιασμό (CAD) και ολοκληρώνεται στην κατασκευή και το μοντάζ των μηχανημάτων, (παραγωγή με robot συγκολλήσεως, CNC κέντρα κατεργασίας, τόρνους laser, στραντζοπρεσσες. κ.λπ.).Τα αγροτικά μηχανήματα «Lagomatis» ξεχωρίζουν για την ποιότητα της κατασκευής τους και για τα άριστης ποιότητας υλικά τους, που προμηθευόμαστε κατ' αποκλειστικότητα από τους κορυφαίους παραγωγούς παγκοσμίως Κριτήριό μας είναι πάντα η αξιοπιστία, η αντοχή και η διάρκεια ζωής του τελικού προϊόντος.«Lagomatis»
2 χλμ. ΜΕΛΙΚΗΣ-ΒΕΡΟΙΑΣ
ΜΕΛΙΚΗ ΗΜΑΘΙΑΣ, 59031
Τηλέφωνο: 2331092077
Κινητό: 6972072444
Email: lagomatis@gmail.com