Kοινά λάθη στο ντύσιμο που κάνουν ακόμα και οι πιο στιλάτες γυναίκες - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Πέμπτη 10 Αυγούστου 2017

Kοινά λάθη στο ντύσιμο που κάνουν ακόμα και οι πιο στιλάτες γυναίκες




Όταν μιλάμε για το στυλ δεν θέλει και πολύ για να κάνεις το ένα λάθος μετά το άλλο. Ακόμα και οι πιο διαβασμένες γυναίκες στον κόσμο της μόδας πέφτουν σε ατοπήματα ακόμα και... 

 
 
 
 
 
 
σε ζητήματα που γνωρίζουν καλά, είτε αυτά αφορούν στους συνδυασμούς είτε στον τρόπο που διαχειρίζονται την γκαρνταρόμπα τους.
Παρακάτω θα δεις τα 6 πιο κοινά από αυτά γιατί αν τα κάνουν αυτές φαντάσουν εμείς, οι κοινές θνητές.

1# Δεν εφαρμόζουν σωστά το layering  

Είναι ένα από τα πιο αγαπημένα και ελκυστικά στυλιστικά τρικς. Όλα αυτά αρκεί να ξέρεις πως να το κάνεις σωστά. Το layering έχει τους δικού του (δύσκολους) κανόνους οι οποίοι απαιτούν σωστό συνδυασμό χρωμάτων, παρτόν και υφασμάτων. Ακόμα και οι πιο ενημερωμένες γυναίκες πέφτουν σε στυλιστικά ατοπήματα.


2# Aγοράζουν ρούχα στις εκπώσεις και μετά το μετανιώνουν 

Όλοι μπαίνουμε στον πειρασμό να αφοράσουμε κάτι που ενδεχομένως δεν χρειαζόμαστε - ή που ακοόμα χειρότερα δεν μας πηγαίνει καν - την περίοδο των εκπτώσεων λόγω της χαμηλής του τιμής. Και οι fashion experts δεν αποτελούν εξαίρεση. Το κόλπο, σε κάθε περίπτωση, είναι να μην βιάζεσαι και να αφήνεις να περάσουν ένα-δύο μέρες πριν αποφασίσεις αν πραγματικά θέλεις να αγοράσεις κάτι.


3# Αγοράζουν κάτι πολύ ακριβό μόνο και μόνο επειδή έχει έκπτωση 

Η αλήθεια είναι ότι μερικά προϊόντα ή μάρκες παραείναι ακριβά και το γεγονός ότι μπορεί να τα βρεις με έκπτωση είναι από μόνο του δελεαστικό. Όμως μην ξεχνάς να ρωτάς τον εαυτό σου αν αυτό το πανάκριβο κάτι που μόλις είδες με 50% έκπτωση (και παραμένει πανάκριβο) είναι κάτι που θα έπαιρνες αν δεν συνοδευόταν από την βαριά σαν ιστορία φίρμα του.

4# Δεν φέρνουν τα ρούχα στα μέτρα τους

Παραμένει πάντα ο νούμερο ένας κανόνας κάθε υπερστυλάτης γυναίκας κι όμως πολλές εξακολοθούν να τον παραβλέπουν. Το ιδανικό ρούχο είναι αυτό που το έχεις φέρει ακριβώς στα μέτρα σου γι'αυτό ξεκίνα από σήμερα μία άψογη σχέση με τη μοδίστρα της γειτονιάς σου.


5# Το παρακάνουν με τις τάσεις 

Είναι προσόν να γνωρίζεις τις τελευταίες τάσεις της μόδας, είτε σκοπεύεις αν τις υιοθετήσεις είτε να τις απορρίψεις. Ακόμα κι αν σου αρέσουν οι περισσότερες από αυτές όμως μην πέσεις σε καμία περίπτωση στην παγίδα του να τις συνδυάσεις όλες μαζί με τη μία. Θα ήταν έγκλημα.


#6 Φοράν το ίδιο πράγμα ξανά και ξανά

Το συγκεκριμένο λάθος μπορεί να αποδειχθεί και σωστό αν ξέρεις πότε έχει έρθει η ώρα να τραβήξεις τη γραμμή. Με λίγα λόγια ναι, μπορείς να φορέσεις το ίδιο ρούχο ξανά και ξανά γιατί αυτό κάνουν όλες οι γυναίκες που έχουν βρει το στυλ τους και ξέρουν να το υποστηρίζουν και να το τιμούν. Την ίδια στιγμή όμως δεν θέλεις να καταντήσεις προβλέψιμη και βαρετή περνώντας στο άλλο άκρο.
  

Post Bottom Ad

Σελίδες