Ανανέωσε το συμβόλαιό της - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Σάββατο 5 Αυγούστου 2017

Ανανέωσε το συμβόλαιό της



Πριν από περίπου ένα μήνα η Πόπη Τσαπανίδου αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές με ένα ερωτηματικό για την επιστροφή της. Αυτόματα το όνομά της προστέθηκε στη αρκετά μεγάλη λίστα των παρουσιαστών που παραμένει θολό το τηλεοπτικό τους μέλλον.

«Θέλω να... 

 
 
 
 
σας πω ότι περάσαμε 11 χρόνια μαζί και σας ευχαριστώ ειλικρινά μέσα από την καρδιά μου για όλη αυτή την υπέροχη παρέα που κάναμε τόσα χρόνια ο ένας στον άλλον. Εσείς σε μένα κι εγώ σε σας. Νομίζω ότι μεγαλώσαμε μαζί, περάσαμε εύκολες καταστάσεις, δύσκολες καταστάσεις… Κλείνει ωραίος κύκλος στην εντεκαετία και πολύ σας ευχαριστώ! Μαζί ευχαριστώ και όλους τους ανθρώπους με τους οποίους έχω συνεργαστεί όλα αυτά τα χρόνια, πίσω από τις κάμερες σε όποιο πόστο κι αν ήμουνα. Να είσαστε καλά, καλό καλοκαίρι και να μην ξεχνάτε ότι στο τέλος το καλό θα νικήσει! Γεια σας! Καλό καλοκαίρι!», είπε η Πόπη Τσαπανίδου στην αποφώνηση

Έκτοτε πολλά ακούστηκαν και άλλα τόσα γράφτηκαν για τη συνεργασία της δημοσιογράφου με το κανάλι. Τα περισσότερα σενάρια ήθελαν την Πόπη να εγκαταλείπει την Κηφισιά. Εξαρχής, όμως, επιθυμία του Star ήταν να παραμείνει στη συχνότητά του η παρουσιάστρια, κάτι που τελικά «κλείδωσε» χθες, Τετάρτη. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του zappIT, η Πόπη Τσαπανίδου ανανέωσε το συμβόλαιό της με το κανάλι για ακόμα έναν χρόνο.

Σε αυτό το ερώτημα δεν μπορεί για την ώρα να απαντήσει καμία από τις δύο πλευρές. Στο πρόγραμμα του Star ετοιμάζονται σημαντικές αλλαγές και πολλά πράγματα παραμένουν αδιευκρίνιστα. Με δεδομένο -αν και όχι επίσημο- ότι η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης θα αναλάβουν το 10:00 – 13:00, το σίγουρο είναι ότι η Πόπη Τσαπανίδου μετακομίζει σε άλλη ζώνη. Σίγουρο είναι, επίσης, ότι η δημοσιογράφος θα αξιοποιηθεί στον ενημερωτικό τομέα. Τώρα αν αυτό θα είναι δίωρη ενημερωτική εκπομπή ή μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων, εβδομαδιαία εκπομπή ή δελτίο Σαββατοκύριακου, η οριστική απόφαση θα παρθεί μετά τις 20 Αυγούστου.

zappit

Post Bottom Ad

Σελίδες