1 Αυγ 2017

Έμεινε άφωνη, όταν άνοιξε το παλιό σεντούκι του παππούΤο να ψάχνεις τα πράγματα των παππούδων σου, είναι πάντα συναρπαστικό. Μπορεί να ανακαλύψεις πολύ σημαντικά πράγματα, όπως ημερολόγια, που μπορούν να δημιουργήσουν κάτι σαν μια χρονομηχανή που θα σε μεταφέρει στο παρελθόν.

Μια... 

 
 
 
 
χρήστης του Imgur από το Μίτσιγκαν, πρόσφατα βρήκε ένα σεντούκι στην ντουλάπα του παππού της. Δεν περίμενε ποτέ πως αν το ανοίξει, θα ανακάλυπτε όμορφα ιστορικά ντοκουμέντα.

Στην αρχή βρήκε τα απολυτήρια Λυκείου. Αλλά μετά είδε πως υπάρχει διπλός πάτος στο σεντούκι. Από κάτω από το ξύλο βρήκε ντοκουμέντα της αμερικανικής και παγκόσμιας ιστορίας, όπως εφημερίδες και περιοδικά, που είναι κάτι περισσότερο από ιστορικά. Μέχρι και από εφημερίδες που δεν υπάρχουν πια.

Τα πρώτα βήματα του ανθρώπου στο φεγγάρι, το τέλος του Α’ και του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, η στέψη της βασίλισσας Ελισάβετ, συνέντευξη με τον πρόεδρο Ρουσβελτ, ο θάνατος του Τζον Κένεντι, τα διακόσια χρόνια των ΗΠΑ και πολλά άλλα γεγονότα, όπως τα έγραφαν οι εφημερίδες και τα περιοδικά της εποχής...E-Daily