14 Ιουλ 2017

Παράταση στην υποβολή φορολογικών δηλώσεων, εάν υπάρξουν προβλήματα


Παπανάτσιου στον Realfm 97,8: Παράταση στην υποβολή φορολογικών δηλώσεων, εάν υπάρξουν προβλήματα

Έτοιμη να υπογράψει απόφαση που θα δίνει και νέα παράταση στην υποβολή φορολογικών δηλώσεων,εφόσον υπάρξουν προβλήματα, δήλωσε η υφυπουργός Οικονομικών Αικατερίνη Παπανάτσιου.

Μιλώντας στον Realfm 97,8 και στον Νίκο Χατζηνικολάου, ανέφερε ότι το πρωί πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με στελέχη του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και ότι θα υπάρξουν ανακοινώσεις σχετικά με τα θέματα των αγροτών.

«Μέχρι σήμερα με βάση την ενημέρωση που έχω 5,7 εκατ. δηλώσεις έχουν κατατεθεί. Είναι μικρός ο αριθμός. Δεν υπάρχει κάποιο θέμα μπορεί να αντέξει το βάρος το σύστημα τις τελευταίες μέρες. Δεν υπάρχει κάποια περίπτωση να δοθεί κάποια παράταση. Για τους αγρότες υπάρχουν κάποια θέματα. Θα το δούμε» τόνισε η υφυπουργός Οικονομικών και συμπλήρωσε: "Σε κάθε περίπτωση αν πάλι η ΑΑΔΕ εκτιμήσει ότι υπάρχουν κάποια προβλήματα τότε είμαι έτοιμη να υπογράψω μια σχετική απόφαση».

Προσέθεσε ότι ο ΕΝΦΙΑ θα καταβληθεί σε πέντε δόσεις αρχής γενομένης από τον Σεπτέμβριο του 2017, ενώ υποστήριξε ότι το 60% των φορολογουμένων, όπως προκύπτει από τα εκκαθαριστικά δεν έχει καμία φορολογική επιβάρυνση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε