31 Ιουλ 2017

Σκύλος διέσωσε δύο κορίτσια που χτυπήθηκαν από κεραυνόΤο κατοικίδιο ειδοποίησε τους γονείς των παιδιών που διακομίσθηκαν τραυματισμένα με ελικόπτερο στο νοσοκομείο

Δύο κορίτσια, ηλικίας 8 και 16 ετών, είχαν πάει μαζί με τις οικογένειες τους κατασκήνωση στην ορεινή δασική περιοχή της... 

 
 
 
 
 
κομητείας Μπίβερ στη Γιούτα των ΗΠΑ.

Την Παρασκευή το πρωί τα κορίτσια απομακρύνθηκαν από τον χώρο της κατασκήνωσης και τις οικογένειές τους και μαζί με το σκυλί της οικογένειας έφτασαν με μια τετράχρονη μοτοσικλέτα ATV σε μια απομονωμένη περιοχή στο δάσος όταν τους χτύπησε κεραυνός.

Τα κορίτσια έμειναν αναίσθητα στο δάσος και τότε το σκυλί επέστρεψε γρήγορα στο χώρο κατασκήνωσης και στους γονείς των κοριτσιών, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

«Τα μέλη της οικογένειας ακολούθησαν το σκυλί στο σημείο όπου τα κορίτσια κείτονταν αναίσθητα», ανέφερε η ανακοίνωση του γραφείου του σερίφη της κομητείας.

Τα δύο κορίτσια διακομίστηκαν με ελικόπτερα στο νοσοκομείο στην πόλη Σολτ Λέικ Σίτι.

Η κατάσταση της υγείας του μικρότερου κοριτσιού είναι κρίσιμη, ενώ της 16χρονης κρίνεται σοβαρή, αλλά σταθερή, σύμφωνα με την εφημερίδα Deseret News.