19 Ιουλ 2017

Ξεκινά η προετοιμασία του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας.

Ξεκινά η προετοιμασία του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας.

Την προσεχή Κυριακή 23/7 έχει προγραμματιστεί συνάντηση τω παικτών, του προπονητικού τιμ της ομάδας και των μελών του Δ.Σ του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας, στην οποία θα γίνει κουβέντα για την οριοθέτηση των στόχων, αλλά και γενικότερα μια γνωριμία των μελών Η συνάντηση θα γίνει στα γραφεία του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας ώρα 20,00

Η προσεχής Δευτέρα σηματοδοτεί και επίσημα την επιστροφή του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας στην αγωνιστική δράση, καθώς ξεκινά η προετοιμασία της ομάδας στο Γήπεδο Αγίας Μαρίνας. Πριν την πρωτη προπόνηση θα τελεσθεί ο καθιερωμένος Αγιασμός για την έναρξη της φετινής αγωνιστικής περιόδου». 
Η ιατρικές εξετάσεις θα γίνουν σε 4 γκρουπ και θα γίνουν και φέτος στο ιατρείο του dr ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ Κ. Παθολόγος - Μεγάλου Αλεξάνδρου 17, Βέροια Ημαθίας
Το τεχνικό δίδυμο Μάκης Γιαννόπουλος Λευτέρης Κελεσίδης και οι ποδοσφαιριστές που έχουν ανακοινωθεί μέχρι στιγμής θα ξεκινήσουν τη σκληρή δουλειά, προκειμένου οι «κυανόλευκοι» να παρουσιαστούν όσο το δυνατόν πιο δυνατοί στο νέο πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας.

Οι μεταγραφικές κινήσεις που έχουν γίνει (ενώ απομένει να πραγματοποιηθεί ακόμα ΄δυο) προϊδεάζουν τον κόσμο για ένα δυνατό σύνολο, που εκτός από τον στόχο της παραμονής στην κατηγορία , θα έχει σαφώς και στόχο οι φίλαθλοι να δουν όμορφο και τεχνικό ποδόσφαιρο.

(Η φωτο είναι απο την περσινή πρώτη του Μέγα Αλεξανδρου Αγίας Μαρίνας