Λήγει η προθεσμία για τα ανασφάλιστα οχήματα - Καμία μείωση στα πρόστιμα, χάος σε Εφορίες, Διευθύνσεις Μεταφορών, Δήμους - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017

Λήγει η προθεσμία για τα ανασφάλιστα οχήματα - Καμία μείωση στα πρόστιμα, χάος σε Εφορίες, Διευθύνσεις Μεταφορών, Δήμους

Λήγει η προθεσμία για τα ανασφάλιστα οχήματα - Καμία μείωση στα πρόστιμα, χάος σε Εφορίες, Διευθύνσεις Μεταφορών, ΔήμουςΛίγες ώρες απέμειναν στους ιδιοκτήτες ανασφάλιστων οχημάτων για να τακτοποιήσουν τις εκκρεμότητες που έχουν, ώστε να γλιτώσουν το πρόστιμο των 250 ευρώ το οποίο τελικά δεν μειώθηκε καθώς δεν κατατέθηκε η σχετική τροπολογία στη Βουλή.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Enikonomia.gr υπάρχει μια πιθανότητα να κατατεθεί την ερχόμενη εβδομάδα και να έχει αναδρομική ισχύ, καθώς οι διασταυρώσεις των στοιχείων δεν θα γίνουν μέσα σε λίγες ημέρες, αλλά τις προσεχείς εβδομάδες.
Παράλληλα, οι άδειες των υπαλλήλων στο Μηχανογραφικό Σύστημα μπορεί να προκαλέσουν περαιτέρω καθυστερήσεις στη διασταύρωση και τελικά τα πρόστιμα να αποσταλούν τελικά μετά από μήνες!
Πάντως σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία όσοι ιδιοκτήτες δεν έχουν ασφαλίσει ή καταθέσει τις πινακίδες κυκλοφορίας τους μέχρι σήμερα Παρασκευή 14 Ιουλίου τότε για το σύστημα θεωρούνται παραβάτες και θα τους επιβληθεί πρόστιμο 250 ευρώ.
Αν πάλι περάσει η σχετική τροπολογία μείωσης των προστίμων τότε τα ποσά για τους παραβάτες θα κυμανθούν από 100 έως 250 ευρώ ανάλογα με τον κυβισμό του οχήματος.

Post Bottom Ad

Σελίδες