Eφιάλτης με τα σκουπίδια σε ολόκληρη τη χώρα - Στα άκρα ο "πόλεμος" για τους συμβασιούχους - ΦΩΤΟ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017

Eφιάλτης με τα σκουπίδια σε ολόκληρη τη χώρα - Στα άκρα ο "πόλεμος" για τους συμβασιούχους - ΦΩΤΟ


Eφιάλτης με τα σκουπίδια σε ολόκληρη τη χώρα - Στα άκρα ο πόλεμος για τους συμβασιούχους - ΦΩΤΟ

Σε έναν απέραντο σκουπιδότοπο έχει μετατραπεί ολόκληρη η χώρα με τα σκουπίδια να έχουν συσσωρευτεί στους δρόμους και σε συνδυασμό με τις υψηλές θερμοκρασίες να αποτελούν κίνδυνο για τη δημόσια υγεία.

Η κατάσταση στους δρόμους είναι αποπνικτική, η δυσοσμία είναι έντονη ενώ σε πολλές περιπτώσεις τα "βουνά" από σακούλες που έχουν σχηματιστεί εμποδίζουν ακόμη και την κυκλοφορία.

Η εκτελεστική επιτροπή της ΠΟΕ – ΟΤΑ θα δώσει έκτακτη συνέντευξη Τύπου στις 10 το πρωί, στα γραφεία της ομοσπονδίας με θέμα: «η νομοθετική πρόταση της ΠΟΕ-ΟΤΑ για την επίλυση του προβλήματος στην καθαριότητα». Έτσι οι εργαζόμενοι στους δήμους θέλουν να δημοσιοποιήσουν τη δική τους πρόταση προς τον υπουργό Εσωτερικών, Πάνο Σκουρλέτη για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και τους έχουν εξωθήσει σε απεργία διαρκείας, με μεγαλύτερο πρόβλημα αυτό της αποκομιδής των απορριμμάτων.

Στην Αθήνα θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στις 11:30 το πρωί έξω από τα γραφεία της ΠΟΕ-ΟΤΑ στην πλατεία Καραϊσκάκη, στο Μεταξουργείο και θα ακολουθήσει πορεία προς τη Βουλή και το υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης.

«Θα προχωρήσουμε άμεσα στην κατάθεση της τροπολογίας στην Βουλή», διαμηνύει μέσω του Real.gr ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης και τονίζει πως «είμαστε έτοιμοι να συζητήσουμε τυχόν προτάσεις πάνω σε αυτήν».

Τροπολογία για τους συμβασιούχους των δήμων ενδέχεται να κατατεθεί αν όχι σήμερα, το αργότερο αύριο, στη Βουλή, ώστε εντός της εβδομάδος να αποτελεί νόμο του κράτους.

Όπως άλλωστε τονίζουν κυβερνητικές πηγές μέσω του Real.gr, «αν δεν υπάρξει ρύθμιση εντός της εβδομάδος και συνεχιστεί το νομικό κενό, οι συμβασιούχοι στους δήμους κινδυνεύουν με απόλυση». «Η απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου είναι οριστική και δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να υπάρξει μονιμοποίηση, τέτοιο θέμα δεν συζητείται», επισημαίνουν.

Πηγή φωτο: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες