29 Ιουν 2017

Με τον χρυσό σταυρό Αποστόλου Παύλου τιμήθηκε ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας


Με το χρυσό Σταυρό του Αποστόλου Παύλου τιμήθηκε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας σε ειδική τελετή της Ιεράς Μητρόπολης Βέροιας, Ναούσης και Καμπανίας, για την προσφορά του στην περιοχή της Ημαθίας, από το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη κ.κ. Παντελεήμονα.
Η βράβευση έγινε το βράδυ της προηγούμενης Δευτέρας, παρουσία πλήθους κόσμου, και κατά το χαιρετισμό του ο κ. Παντελεήμονας ευχαρίστησε θερμά τον Περιφερειάρχη «για την ενεργό συμπαράστασή του στην προώθηση των έργων και των προγραμμάτων στην περιοχή και στη Μητρόπολη. Τιμούμε τον Απόστολο Τζιτζικώστα γιατί τα έργα του είναι έργα ειρήνης που συμβάλουν στην αντιμετώπιση των προβλημάτων των πολιτών μιας μεγάλης Περιφέρειας της πατρίδας μας. Μιας Περιφέρειας με ιστορία και πολιτισμό, που αποτελεί πόλο έλξης για τα εκατομμύρια των ανθρώπων που την επισκέπτονται και για εκείνους που μελετούν την ιστορία της με σεβασμό και αγάπη».
Στην αντιφώνηση του ο κ. Τζιτζικώστας αναφέρθηκε στα «Παύλεια», ένα θεσμό, ο οποίος κάθε χρόνο εξελίσσεται και μεγαλώνει. Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας υπογράμμισε τη σημαντικότατη συμβολή του Μητροπολίτη Βέροιας, Ναούσης και Καμπανίας στην πρόοδο και ανάπτυξη του θεσμού, που λαμβάνει χώρα για 23η χρονιά.
Ο κ. Τζιτζικώστας ευχαρίστησε τους υπαλλήλους της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στην Ημαθία για την ενεργό συμβολή τους στις δράσεις και τα έργα της Περιφέρειας στην περιοχή, όπως και τους συνεργάτες του στην Ημαθία, τον Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας Κώστα Καλαϊτζίδη και τους Περιφερειακούς Συμβούλους Νίκη Καρατζιούλα και Θεόφιλο Τεληγιαννίδη, αλλά και όλους τους φορείς της περιοχής.
«Η απονομή της συγκεκριμένης διάκρισης, του χρυσού Σταυρού του Αποστόλου Παύλου, δεν αφορά μόνο στο πρόσωπό μου, αλλά κυρίως στο θεσμό της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, που εκπροσωπώ. Είναι μεγάλη τιμή για όλους τους ανθρώπους που εργάζονται σε αυτές τις δύσκολες εποχές, ώστε να κρατήσουμε την Περιφέρεια μας όρθια. Όλες μας οι προσπάθειες γίνονται για να στηρίξουμε την Ημαθία και το σύνολο των περιοχών της», τόνισε ο κ. Τζιτζικώστας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε