Ημαθια:Έκλεψε αυτοκίνητο και τον καταδίωξε η αστυνομία και προσέκρουσε σε μοτοσικλέτα της ομάδας Δίας - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τρίτη 20 Ιουνίου 2017

Ημαθια:Έκλεψε αυτοκίνητο και τον καταδίωξε η αστυνομία και προσέκρουσε σε μοτοσικλέτα της ομάδας Δίας

Συνελήφθη άμεσα 39χρονος για κλοπές οχημάτων στην Ημαθία
Στην προσπάθεια του να διαφύγει προσέκρουσε με κλεμμένο όχημα σε μοτοσικλέτα της ΔΙ.ΑΣ. με αποτέλεσμα τον τραυματισμό 2 αστυνομικών
Από το Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας ταυτοποιήθηκε 39χρονος ημεδαπός που αναζητούνταν από μεσημβρινές ώρες της 19-6-2017, για τον τραυματισμό αστυνομικών κατά τη διάρκεια καταδίωξης στην Ημαθία, μετά από κλοπή οχήματος που διέπραξε στην πόλη της Βέροιας.
Ειδικότερα, χθες (19-6-2017) το μεσημέρι στη Βέροια αφαίρεσε ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο και διέφυγε με αυτό, ωστόσο κινητοποιήθηκαν άμεσα οι αστυνομικές δυνάμεις με αποτέλεσμα να τον εντοπίσουν λίγο αργότερα να κινείται με το κλεμμένο όχημα.
Ο 39χρονος προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη, προσέκρουσε με το κλεμμένο όχημα που οδηγούσε σε μοτοσικλέτα της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., με αποτέλεσμα να εκτραπεί η μοτοσικλέτα και να τραυματιστούν οι 2 αναβάτες αστυνομικοί.
Εκδόθηκαν άμεσα ευρείες αστυνομικές αναζητήσεις, στο πλαίσιο των οποίων εντοπίσθηκε ο 39χρονος χθες (19-6-2017) το βράδυ στη Θεσσαλονίκη από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και συνελήφθη.
Κατά τη σύλληψή του ο 39χρονος οδηγούσε ένα άλλο όχημα που είχε αφαιρέσει νωρίτερα από περιοχή της Ημαθίας, καθώς το πρώτο κλεμμένο όχημα το εγκατέλειψε στην ίδια περιοχή.
Οι τραυματίες αστυνομικοί μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο της Βέροιας, για την παροχή των πρώτων βοηθειών.
Τα κλεμμένα αυτοκίνητα αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες