Επίσκεψη μαθητών στις πηγές και τις δεξαμενές της ΔΕΥΑΒέροιας - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Πέμπτη 1 Ιουνίου 2017

Επίσκεψη μαθητών στις πηγές και τις δεξαμενές της ΔΕΥΑΒέροιας

Συνεχίζοντας το πρόγραμμα γνωριμίας και ενημέρωσης της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Βέροιας (για το έργο, το νερό και το περιβάλλον), με τους μαθητές (και όχι μόνο) των Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων της περιοχής μας, η επιχείρηση δέχθηκε την Πέμπτη 25 Μάϊου τους μαθητές και τους δασκάλους  της Δ΄τάξης του 7ου Δημοτικού Σχολείου Βέροιας. 
Εκπαιδευτικοί και μαθητές ενημερώθηκαν για τη λειτουργία της επιχείρησης και ξεναγήθηκαν στους χώρους των πηγών Ασπρονερίου και των Δεξαμενών στο δρόμο Βέροιας – Ράχης, από τον Προϊστάμενο του Γραφείου Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων κ. Γ Μαυρίδη. 
Οι επισκέπτες έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον τρόπο που υδροδοτείται η Βέροια, θέτοντας ανάλογες ερωτήσεις, ενώ φάνηκαν ευαισθητοποιημένοι στα θέματα της οικονομίας του νερού.  
Είναι σημαντικό για την ΔΕΥΑΒέροιας να γνωρίζει το έργο και τις εγκαταστάσεις της  στους καταναλωτές της, διότι κυρίως με τον τρόπο αυτό μπορεί κάποιος να το εκτιμήσει ανάλογα και να το προστατεύσει. 





ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ & ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες