Κολομβιανοί πίσω από τη μαφία που έκλεψε ιατρικά μηχανήματα - Η ΕΛ.ΑΣ. εντόπισε ένα μέρος των μηχανημάτων - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017

Κολομβιανοί πίσω από τη μαφία που έκλεψε ιατρικά μηχανήματα - Η ΕΛ.ΑΣ. εντόπισε ένα μέρος των μηχανημάτων


 
Τέσσερις Κολομβιανοί είναι οι δράστες της κλοπής ιατρικών μηχανημάτων από τα νοσοκομεία Άγιος Σάββας, Λάρισας, Λαμίας και Βόλου. Οι δράστες βρίσκονται σε χώρα της Λατινικής Αμερικής ενώ η ΕΛΑΣ εντόπισε ένα μέρος των μηχανημάτων που θα επιστραφούν στα νοσοκομεία από όπου επκλάπησαν.

Την... 

 
 
 
 
πολύκροτη υπόθεση εξιχνίασε η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής (ΔΑΑ).

Από το νοσοκομείο Άγιος Σάββας οι δράστες είχαν αφαιρέσει εξαρτήματα για κολονοσκοπήσεις-γαστροσκοπήσεις αλλά και βρογχοσκόπια.

Το τελευταίο κρούσμα σημειώθηκε στη Λάρισα, όπου έκλεψαν δύο κολονοσκόπια και δύο γαστροσκόπια από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της πόλης.

Νωρίτερα είχε σημειωθεί ακόμη ένα «χτύπημα» από τη συμμορία που έχει βάλει στο στόχαστρό της ιατρικά μηχανήματα, αυτή τη φορά στη Λαμία.

Στο Βόλο είχε παραβιαστεί η πόρτα του γαστρεντερολογικού ιατρείου που βρίσκεται στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών στο ισόγειο του νοσοκομείου.

Post Bottom Ad

Σελίδες