Μαλλιά κουβάρια σε βάφτιση για το όνομα του μωρού - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Δευτέρα 5 Ιουνίου 2017

Μαλλιά κουβάρια σε βάφτιση για το όνομα του μωρού


 
Μόνο κουμπούρια δεν βγήκαν λίγο πριν την πραγματοποίηση της βάπτισης ενός αγοριού ηλικίας 12 μηνών η οποία είχε προγραμματιστεί να γίνει σε εκκλησία εκτός... 

 
 
 
 
 
Πατρών, στην οποία προσέρχονται κατά χιλιάδες οι πιστοί όταν πανηγυρίζει.

Όλα ξεκίνησαν λίγα λεπτά πριν την έναρξη του μυστηρίου, όταν οι γονείς από το σόι του πατέρα ρώτησαν τον κουμπάρο τι όνομα θα βγει το παιδί.

Αυτός έκανε στο σφάλμα να τους αποκαλύψει πως η εντολή που είχε από τη μητέρα ήταν το παιδί να αποκτήσει το όνομα Νίκος γιατί το είχε ταγμένο στον Άγιο Νικόλαο.

Στο άκουσμα του μαντάτου ο πεθερός και η πεθερά βγήκαν από τα ρούχα τους και άρχισαν να επιτίθονται φραστικά τόσο στη νύφη τους όσο και στον κουμπάρο, απειλώντας πως εάν το παιδί δεν πάρει το όνομα του πατέρα του γιού τους, μυστήριο δεν πρόκειται να γίνει.

Παρά τις προσπάθειες που έκανε ο γιός τους να τους ηρεμήσει, οι γονείς του δεν δεχόντουσαν κουβέντα, με τον παππού του παιδιού να απειλεί τον κουμπάρο ακόμα και με χειρότερα πράγματα από έναν «απλό» ξυλοδαρμό, σε περίπτωση που όταν ο παπάς τον ρωτούσε το όνομα ,δεν ακούσει το δικό του.

Η κατάσταση εκτονώθηκε προσωρινά όταν ο ιερέας κάλεσε τους γονείς και τον νουνό να προσέλθουν για να ξεκινήσει το μυστήριο. Όταν ήρθε η κρίσιμη ώρα ,ο νουνός του παιδιού αναφώνησε δυο ονόματα. Αυτό το οποίο είχε τάξει η μητέρα και το οποίο ήταν Νικόλαος και του παππού από το σόι του πατέρα που ήταν Άγγελος.

Το μυστήριο ολοκληρώθηκε μέσα σε κλίμα έντασης, καθώς ο παππούς και πατέρας του πατέρα του παιδιού που μόλις είχε βαφτιστεί, δεν μπορούσε να δεχθεί με τίποτα πως ήταν η δεύτερη επιλογή ανάμεσα σε δύο ονόματα .

Τα πράγματα βγήκαν εκ νέου εκτός ελέγχου όταν οι λίγοι προσκεκλημένοι πήγαν σε εστιατόριο που βρίσκεται κοντά στην εκκλησία που έγινε η βάφτιση για να γευματίσουν με τον παππού να επιτίθεται εκ νέου στη νύφη και τον κουμπάρο, τον οποίο δεν έπαψε στιγμή να απειλεί, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να αναγκαστεί να σηκωθεί και να φύγει από το τραπέζι, φωνάζοντας ότι έμπλεξε με τρελούς και ότι την ημέρα που έγινε νονός κάποιοι τον κόλασαν

Post Bottom Ad

Σελίδες