Πόσο χρόνο έχουν οι ιδιοκτήτες των ανασφάλιστων οχημάτων για να γλιτώσουν το πρόστιμο - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τρίτη 20 Ιουνίου 2017

Πόσο χρόνο έχουν οι ιδιοκτήτες των ανασφάλιστων οχημάτων για να γλιτώσουν το πρόστιμο

Δύο μήνες περιθώριο έχουν οι ιδιοκτήτες ανασφάλιστων οχημάτων ώστε να προβούν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να γλιτώσουν από το πρόστιμο των 250 ευρώ αλλά και τις κυρώσεις από την Αστυνομία.


Άλλωστε το παραπάνω χρονικό διάστημα το ορίζει και η σχετική εγκύκλιος ΠΟΛ. 1078/2017 στην παράγραφο 6 η οποία αναφέρει χαρακτηριστικά: «Σε περίπτωση μη εμφάνισης και μη συμμόρφωσης του ιδιοκτήτη του οχήματος με τα οριζόμενα στην παρούσα, η Δ.ΗΛΕ.Δ. σε εύλογο χρόνο και όχι πέραν διμήνου από τη διενέργεια της διασταύρωσης για τον εντοπισμό των ανασφάλιστων σε συγκεκριμένη ημερομηνία, αποστέλλει τα στοιχεία του, καθώς και του οχήματός του για το όποιο δεν υφίσταται ασφαλιστική κάλυψη στην αρμόδια Αστυνομική Αρχή, για την σε βάρος του επιβολή των κυρώσεων και ποινών που προβλέπονται στις διατάξεις της παρ. 4 του άρθρου 5 και του άρθρου 12 του π.δ. 237/1986.».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες