Τραγωδία επεσε ελικόπτερο που ψεκάζε - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017

Τραγωδία επεσε ελικόπτερο που ψεκάζε


Τραγωδία στον Σχοινιά – Δύο νεκροί από πτώση ελικοπτέρου

Σε τραγωδία εξελίχθηκε η πτώση ενός ψεκαστικού ελικοπτέρου το πρωί της Παρασκευής στον υδροβιότοπο της περιοχής του Σχοινιά.

Το ελικόπτερο που είχε μισθωθεί από την αντιπεριφέρεια Αττικής και πραγματοποιούσε ψεκασμούς κατέπεσε, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες στον υδροβιότοπο, παρασέρνοντας μαζί του σύμφωνα με πληροφορίες, παρέσυρε κατά την πτώση του καλώδια της ΔΕΗ.

Αμέσως σήμανε συναγερμός στις δυνάμεις της Πυροσβεστικής οι οποίες έσπευσαν στο σημείο, πραγματοποιώντας επιχείρηση απεγκλωβισμού για τους τρεις επιβαίνοντες. Ο πρώτος από αυτούς απεγκλωβίστηκε σώος, ελαφρά τραυματίας, ωστόσο οι άλλοι χειριστές απεγκλωβίστηκαν από τα συντρίμμια χωρίς τις αισθήσεις τους, όπου αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός τους.

Οι σοροί των δύο άτυχων ανδρών απεγκλωβίστηκαν από τους πυροσβέστες και με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκαν στο ΚΑΤ. Ο τρίτος επιβάτης, είναι τραυματισμένος, αλλά εκτός κινδύνου. Πρόκειται για έναν φοιτητή που έκανε την πρακτική του.

Ο αντιπεριφερειάρχης Αττικής Πέτρος Φιλίππου μιλώντας στον Realfm 97,8 είπε ότι όταν τελείωσε ο αεροψεκασμός ο χειριστής πήρε μαζί του στο ελικόπτερο τους δυο πολίτες για να πετάξουν πάνω από την περιοχή. Το ελικόπτερο όμως χτύπησε στα σύρματα και κατέπεσε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες