Εξιχνιάσθηκαν κλοπές από αγροκτήματα στην Ημαθία - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τρίτη 20 Ιουνίου 2017

Εξιχνιάσθηκαν κλοπές από αγροκτήματα στην Ημαθία


Συνελήφθησαν 4 άτομα για κατά περίπτωση διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος
Εντοπίσθηκαν στην κατοχή τους κλεμμένα αντικείμενα συνολικής αξίας 4.000 ευρώ
Η μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, οδήγησε στην εξιχνίαση 7 περιπτώσεων κλοπών από αγροκτήματα σε περιοχές της Ημαθίας.
Για την υπόθεση συνελήφθησαν επ' αυτοφώρω 2 ημεδαποί ηλικίας  36 και 17 ετών για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και δύο ακόμη συνεργοί τους ηλικίας 56 και 30 ετών, για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, ο 36χρονος και ο 17χρονος χθες (19-6-2017) το μεσημέρι, αφαίρεσαν από αγρόκτημα σε περιοχή της Ημαθίας, πλαστικά πλαίσια μεταφοράς αγροτικών προϊόντων.
Στη συνέχεια πήγαν στο σπίτι όπου διέμεναν ο 56χρονος και ο 30χρονος και τους παρέδωσαν τα κλεμμένα αντικείμενα, με σκοπό να τα πουλήσουν.
Σε έρευνα των αστυνομικών στην παραπάνω οικία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 973 κλεμμένα κυτία αποθήκευσης και μεταφοράς αγροτικών προϊόντων, η αξία των οποίων εκτιμάται στις 4.000 ευρώ.
Από την προανάκριση των αστυνομικών, διαπιστώθηκε ότι ο 36χρονος και ο 17χρονος, χρησιμοποιώντας ένα φορτηγό αυτοκίνητο, διέπραξαν το τελευταίο διάστημα ακόμη 6 κλοπές από αγροκτήματα σε αγροτικές περιοχές της Ημαθίας.
Κατασχέθηκε το φορτηγό που χρησιμοποιούσαν για τις κλοπές, ενώ ερευνάται η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες