Συλλήψεις στην Ημαθία δείτε τι λαβράκια έβγαλε η αστυνομία - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017

Συλλήψεις στην Ημαθία δείτε τι λαβράκια έβγαλε η αστυνομία

Ειδική αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε χθες (6-6-2017) το πρωί στην περιοχή της  Αλεξάνδρειας Ημαθίας, για την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας.
Στην αστυνομική επιχείρηση συμμετείχαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας και άλλων Αστυνομικών Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας και πραγματοποιήθηκαν στοχευμένες έρευνες κατά τις οποίες συνελήφθησαν τρία άτομα.  
Συγκεκριμένα συνελήφθησαν:
Ένας 38χρονος ημεδαπός, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 6 ετών, για διακεκριμένη περίπτωση κλοπής και απάτη ιδιαίτερα μεγάλης αξίας.
Ένας 26χρονος ημεδαπός, καθώς διαπιστώθηκε να κατέχει 44 δοχεία με  συνολικά 220 λίτρα λαδιού, για τα οποία δεν διέθετε παραστατικά αγοράς και τα οποία κατασχέθηκαν.
Ένας 41χρονος ημεδαπός, καθώς σε έρευνα στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μία πτυσσόμενη μεταλλική ράβδος και μία σιδερογροθιά.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως.
Παρόμοιες αστυνομικές δράσεις θα συνεχιστούν με αμείωτο ρυθμό και στο μέλλον. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες