27 Ιουν 2017

Αυτός είναι ο αμύθητος θησαυρός της μαφίας των Ρομά - ΦΩΤΟ


Αυτός είναι ο αμύθητος θησαυρός της μαφίας των Ρομά - ΦΩΤΟ

Κρυμμένα μέσα σε ψυγεία, σε φούρνους ακόμη και σε κουβάδες βρήκαν οι αστυνομικοί της ασφάλειας βορειοανατολικής Αττικής τα κλοπιμαία της μαφίας των ρομά.

Οι αστυνομικοί στα δύο διαμερίσματα του Χαλανδρίου βρήκαν 700 κιλά κοσμήματα, 100.000 ευρώ σε μετρητά καθώς και ποσότητα διαμαντιών μεγάλης αξίας. «Αποθηκάριος» του θησαυρού ήταν ο ενεχυροδανειστής της συμμορίας και η σύζυγός του, οι οποίοι ξέπλεναν τα κλοπιμαία σε ενεχυροδανειστήρια σε Καλλιθέα, στο Φάληρο και στο Μενίδι.

Ο ενεχυροδανειστής, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, δεν είχε σκοπό να μετατρέψει τα κλοπιμαία σε... πλάκες χρυσού αλλά να ανοίξει καταστήματα για την μεταπώλησή τους, προκειμένου να μην χάσουν την αξία τους από το «λιώσιμο».

Ο 43χρονος και η 40χρονη σύζυγός του είχαν συλληφθεί στις 16 Ιουνίου 2017, σε συνέχεια των ερευνών για τις δραστηριότητες της μαφίας των Ρομά, που ενέχεται σε περισσότερες από 3.000 πιστοποιημένες διαρρήξεις σε οικίες και επιχειρήσεις με το συνολικό ύψος της λείας να προσδιορίζεται στα 50.000.000 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε