27 Ιουν 2017

Νέα δημοσκόπηση - Δείτε τη διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ


Νέα δημοσκόπηση - Δείτε τη διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ

Προβάδισμα 18 ποσοστιαίων μονάδων της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ καταγράφεται στη νέα δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας που παρουσιάστηκε στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ .

Σημειώνεται πως η δημοσκόπηση έλαβε χώρα το διάστημα 21-23 Ιουνίου, δηλαδή μετά την ολοκλήρωση της διαπραγμάτευσης με τους Ευρωπαίους εταίρους και τη συμφωνία στο Eurogroup.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, στην εκτίμηση πρόθεσης ψήφου, η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει ποσοστό 33% παρουσιάζοντας άνοδο 0,5% συγκριτικά με την προηγούμενη δημοσκόπηση του ΠΑΜΑΚ, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζει πτώση 1,5% περνώντας στο 15% από 16,5%.

Τρίτο κόμμα, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση είναι το ΚΚΕ το οποίο διατηρεί το ποσοστό του στο 7,5%. Η Χρυσή Αυγή συγκεντρώνει 7% (από 7,5%) και η Δημοκρατική Συμπαράταξη 6% (από 5,5%).

Εκτός κοινοβουλίου σύμφωνα με την δημοσκόπηση, φαίνεται πως μένουν η Ένωση Κεντρώων με 2,5%, το Ποτάμι με 2%, οι ΑΝΕΛ με 2%, η Λαϊκή Ενότητα με 1,5%, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ με 1,5% και η Πλεύση Ελευθερίας με 1%.

Άλλο κόμμα απαντά ότι θα ψηφίσει το 4,5% ενώ το 16,5% των ερωτηθέντων δηλώνει «δεν ξέρω/ δεν απαντώ».

Στην παράσταση νίκης η ΝΔ συγκεντρώνει 69,5% έναντι 10,5% του ΣΥΡΙΖΑ. Άλλο κόμμα προκρίνει το 1,5% των ερωτώμενων ενώ το 18,5% δηλώνει δεν ξέρω/ δεν απαντώ.

Καταλληλότερος Πρωθυπουργός θεωρείται με 33% ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ το 16% δηλώνει ότι πιο κατάλληλος είναι ο Αλέξης Τσίπρας. Ωστόσο, είναι χαρακτηριστικό ότι το 47,5% των ερωτηθέντων απαντά "κανένας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε