Επεισοδιακοί πλειστηριασμοί σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη - BINTEO - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017

Επεισοδιακοί πλειστηριασμοί σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη - BINTEO




Ένταση επικράτησε το απόγευμα της Τετάρτης (7/6) στην αίθουσα του Ειρηνοδικείου της Θεσσαλονίκης μεταξύ μελών του Συντονισμού Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης και της Αστυνομίας.
Όλα ξεκίνησαν όταν μέλος του Συντονισμού ανέβηκε στην έδρα και απαίτησε από τους συμβολαιογράφους που βρίσκονταν στην αίθουσα να αποχωρήσουν, σύμφωνα με... 

 
 
 
 
το thestival.gr. Η Αστυνομία προσπάθησε να απομακρύνει τον διαδηλωτή. Οι υπόλοιπο συγκεντρωμένοι αντέδρασαν με αποτέλεσμα να επικρατήσει για αρκετή ώρα ένταση τόσο στην αίθουσα του Ειρηνοδικείου, όσο και έξω από αυτή, ενώ προς την έδρα πετάχτηκε και μπουκάλι με νερό.

Την ίδια στιγμή οι συμβολαιογράφοι φυγαδεύτηκαν.

Άνδρες της Αστυνομίας προσπάθησαν να συλλάβουν δύο άτομα ωστόσο με παρέμβαση των μελών του συντονισμού δεν τα κατάφεραν.

Σημειώνεται πως νωρίτερα ο Συντονισμός Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης είχε ανακοινώσει την απόφαση να μην επιτρέψει κανένα πλειστηριασμό από δω και στο εξής μέχρι να αποσυρθεί το νομοσχέδιο για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς και να βρεθεί ένας νόμος που θα προστατεύει την λαϊκή κατοικία και περιουσία πήρε.




  

thestival.gr

Post Bottom Ad

Σελίδες