Τα linasexclusive ταξιδεύουν εντός και εκτος Ελλαδας - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Δευτέρα 8 Μαΐου 2017

Τα linasexclusive ταξιδεύουν εντός και εκτος Ελλαδας


Με ένα διευρυμένο δίκτυο συνεργατών ξεκινά η θερινή σεζόν για τα linasexclusive . Μετά τις επιτυχημένες συμμετοχές το χειμώνα σε εκθέσεις του κλάδου τόσο στην Αθήνα όσο και στην Θεσσαλονίκη , τα χειροποίητα κοσμήματα της εταιρίας βρίσκονται πλέον σε κάθε γωνία της ελλαδος για να ικανοποιήσουν με το μοναδικό τους design αλλά και χειροποίητη διαφορετικότητα τους και τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Ιδιαίτερη ζήτηση υπάρχει από τα καταστήματα σε τουριστικούς προορισμούς όπου τα linasexclusive βρισκόνται στις προτιμήσεις των επισκεπτών από το εξωτερικό .

Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που εκτός από την εσωτερική αγορά τα μοναδικά κοσμήματα είναι διαθεσιμα σε τρεις χώρες (Καναδά Γερμανία Κύπρο ) ενώ υπάρχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και βρίσκονται σε εξέλιξη συζητήσεις ώστε από το 2018 να διατίθενται σε δυο ακόμη αγορές τους εξωτερικού . Η μικρή οικοτεχνία από την Βέροια έχει καταφέρει μέσα σε μια τριετία σε καιρούς οικονομικής δυσπραγίας να διευρύνει το δίκτυο της και να εντυπωσιάζει με τις σχεδιαστικές επιλογές της !

Post Bottom Ad

Σελίδες