31 Μαΐ 2017

Νευριασμένος πεζός τρακάρει σε κολόνα και τα βάζει με οδηγό - Βίντεο
Ένας οδηγός που τρέχει στην πόλη ή δεν σταματάει στις διαβάσεις, είναι απόλυτα λογικό να εκνευρίζει έναν πεζό που απειλείται από αυτόν. Τι γίνεται όμως όταν ο πεζός νευριάζει χωρίς λόγο;

Τέτοια...
περιστατικά δεν είναι σπάνια, και σίγουρα οι περισσότεροι από εμάς έχουμε δει κάποιον αδικαιολόγητα εριστικό πεζό στον δρόμο –όπως άλλωστε και αδικαιολόγητα εριστικό οδηγό, μοτοσικλετιστή, ποδηλάτη κ.ο.κ. Το video που μας ήρθε από μια dash cam στην Αυστραλία είναι ιδιαίτερο, γιατί δεν καταγράφει μόνο τα νεύρα του πεζού, αλλά και την τιμωρία της Θείας Δίκης, ή αλλιώς instant karma.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου δεν φαίνεται να κάνει κάποιο τεράστιο λάθος. Θα μπορούσε να υποθέσει κανείς ότι δεν ακινητοποιείται πριν τη γραμμή της διάβασης πεζών, αλλά την πατάει. Σίγουρα όμως κάτι τέτοιο δεν δικαιολογεί την αντίδραση του πεζού, ο οποίος κάνει διάφορες χειρονομίες προς τον οδηγό. Είναι τόσο απασχολημένος με τις χειρονομίες που δεν κοιτάει μπροστά του, ούτε τον δρόμο ούτε τον στύλο του φαναριού που βρίσκεται στο απέναντι πεζοδρόμιο. Και το αποτέλεσμα είναι ξεκαρδιστικό.

drive