ΑΝΟΙΞΕ ΤΗ ΜΠΥΡΑ ΚΑΙ ΤΙΝΑΧΘΗΚΑΝ ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τρίτη 30 Μαΐου 2017

ΑΝΟΙΞΕ ΤΗ ΜΠΥΡΑ ΚΑΙ ΤΙΝΑΧΘΗΚΑΝ ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ



Που να το φανταζόταν ο δύσμοιρος 52χρονος απ’ το Σένεμπεκ της βόρειας Γερμανίας ότι όταν θα άνοιγε μια μπύρα το σπίτι του θα τιναζόταν στον αέρα!

Κι όμως, όπως... 

 
 
 
 
 
επιβεβαίωσε η τοπική αστυνομία στη γερμανική εφημερίδα Bild, μόλις άνοιξε τη φιάλη χθες το απόγευμα, έγινε η έκρηξη που μετέτρεψε σε άμορφα μπάζα την πρόσοψη του σπιτιού!

Κατά πόσον τώρα το θύμα προκάλεσε την έκρηξη ή συνέπεσαν απλώς τα δύο περιστατικά μένει να αποδειχθεί. «Εκείνο που εμείς διαπιστώσαμε», είπαν οι αρχές, «είναι ότι στο σπίτι υπήρχε διαρροή αερίου το οποίο ανεφλέγη».

Το σπίτι στην οδό Magdeburger στο Σένεμπεκ του κρατιδίου Σαξονία-Άνχαλτ έχει μετατραπεί σε σωρό ερειπίων.



«Ήταν εκκωφαντικός ο θόρυβος. Ακούστηκε σαν μετωπική σύγκρουση δύο φορτηγών», δήλωσε ένας γείτονας τρέμοντας ακόμη απ’ το σοκ.

Μπάζα εκτινάχθηκαν σε απόσταση 50 μέτρων προκαλώντας μεγάλες ζημιές σε γειτονικές κατοικίες, ενώ θραύσματα απ’ τους υαλοπίνακες καρφώθηκαν σε τοίχους και αλουμινένια κουφώματα. Από το ωστικό κύμα της έκρηξης ξεριζώθηκε στην κυριολεξία η πρόσοψη του κτιρίου.



Ο 52χρονος ιδιοκτήτης κατέληξε βαριά τραυματισμένος στο νοσοκομείο. Επικοινωνεί μεν με το περιβάλλον, αλλά έχει υποστεί σοβαρά εγκαύματα, λέει η αστυνομία.

Όλα τα γειτονικά κτίρια εκκενώθηκαν, καθώς συνολικά 77 άνθρωποι αναγκάστηκαν να απομακρυνθούν από τα σπίτια τους.

Από το βιος του 52χρονου δεν σώθηκε τίποτε. Στη διάρκεια της νύχτας έφθασε μια μπουλντόζα που αποτέλειωσε ό,τι έστεκε ακόμη όρθιο μετά τη φοβερή έκρηξη.

Post Bottom Ad

Σελίδες