8 Μαΐ 2017

Άντρας ανέσυρε νεκρή γυναίκα από το Θερμαϊκό στο κέντρο της Θεσσαλονίκης (ΦΩΤΟ)Ένας άντρας ρίσκαρε την ζωή του για να ανασύρει το σώμα μιας γυναίκας, που τελικά έχασε την ζωή της.

Σήμερα νωρίς το πρωί, ένας άντρας βούτηξε στα νερά του Θερμαϊκου, στην παλιά παραλία της Θεσσαλονίκης, στην λεωφόρο Νίκης, για να προσπαθήσει να σώσει μια γυναίκα που βρισκόταν μέσα στη θάλασσα.

Ο... 
 

 
 
 
 
άντρας τράβηξε την γυναίκα προς την στεριά και οι άντρες του λιμενικού τους τράβηξαν προς τα πάνω. Ωστόσο, λίγο αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατος της γυναίκας.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για μια 56χρονη, που ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της και αμέσως μεταφέρθηκε Νοσοκομείο Παπαγεωργίου, όπου εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Το γραφείο τύπου του Υπουργείου Ναυτιλίας ακόμα δεν ξεκαθαρίζει αν προήλθε από πνιγμό ο θάνατος της 56χρονης.

Το γύρω του διαδικτύου κάνουν φωτογραφίες με την προσπάθεια του άντρα να σώσει την 56χρονη. Σύμφωνα με πληροφορίες που διαχέονται στο διαδίκτυο, ο συγκεκριμένος άντρας αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα, πράγμα που σχολιάζεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναδεικνύοντας την τόλμη του, την ανθρωπιά του και το ρίσκο του παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει.   

seleo.gr