16 Μαΐ 2017

Εκπαιδευτική ομιλία με θέμα τις συνθήκες υγιεινής στο χώρο φιλοξενίας προσφύγων διοργάνωσε ο Δήμος Βέροιας

Μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και χρήσιμη εκπαιδευτική ομιλία με θέμα «Συνθήκες Υγιεινής στο Χώρο Φιλοξενίας Προσφύγων και Μεταναστών, διοργάνωσε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας, την Τρίτη 16 Μαΐου 2017, η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Προστασίας, Υγείας και Εθελοντισμού του Δήμου Βέροιας σε συνεργασία με το ΚΕΕΛΠΝΟ Θεσσαλονίκης.  
Η πρωτοβουλία είχε ως στόχο να ενημερώσει για θέματα πρόληψης και υγιεινής τους υπαλλήλους των υπηρεσιών (Δήμος, Περιφέρεια, Στρατός, Αστυνομία κτλ) οι οποίοι έρχονται σε επαφή με τους πρόσφυγες και τους μετανάστες που φιλοξενούνται στο πρώην στρατόπεδο «Αρματολού Κόκκινου» στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας. 
Οι δυο κύριοι ομιλητές ήταν η κα. Ευαγγελία Μυλωνά και η κα. Παναγιώτα οι οποίες μίλησαν για θέματα που αφορούν τις συνθήκες υγιεινής στο χώρο φιλοξενίας προσφύγων και συγκεκριμένα για τα μέτρα πρόληψης μετάδοσης νόσων όπως η φυματίωση, οι ηπατίτιδες A, B, C και η ψώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε