15 Μαΐ 2017

ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΠΕΝΘΟΣ ΚΗΡΥΞΕ Ο ΟΣΕ


 
Σην κήρυξη τριήμερου πένθους σε όλες τις σιδηροδρομικές εταιρείες ανακοίνωσε ο ΟΣΕ, λόγω του χθεσινοβραδινού σιδηροδρομικού δυστυχήματος στο Άδενδρο Θεσσαλονίκης, στο οποίο έχασαν τη ζωή τους τρεις άνθρωποι.

Στην...
 
 
 
 
 
ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΟΣΕ αναφέρεται: "Λόγω του χθεσινού θανατηφόρου συμβάντος που έπληξε τη σιδηροδρομική οικογένεια, στη σημερινή σύσκεψη αποφασίσθηκε η κήρυξη τριήμερου πένθους σε όλες τις σιδηροδρομικές εταιρείες και όλες οι σημαίες σε όλα τα συγκροτήματα του Δικτύου θα κυματίζον μεσίστιες".

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΟΣΕ, κατόπιν εντολής του Υπουργού Υποδομών Χρήστου Σπίρτζη, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη υπό τον Γενικό Γραμματέα Υποδομών & Μεταφορών κ. Αθ. Βούρδα, στα γραφεία του ΟΣΕ, με τη συμμετοχή των Διοικήσεων ΟΣΕ, ΤΡΑΙΝΟΣΕ & ΕΕΣΣΤΥ, για τη διερεύνηση του χθεσινού τραγικού συμβάντος.

Στη σύσκεψη αποφασίσθηκε, η συγκρότηση τριμελούς Επιτροπής, η οποία θα παραδώσει έως την Παρασκευή 19 Μαΐου 2017 την πρώτη εκτίμηση του πορίσματος. Η Επιτροπή ξεκινά το Έργο της από σήμερα, παραλαμβάνοντας όλα τα στοιχεία που απαιτούνται. Επίσης, στο σημείο του τραγικού συμβάντος, βρίσκονται οι Διευθύνοντες Σύμβουλοι ΟΣΕ, ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ΕΕΣΣΤΥ και σήμερα το βράδυ θα ενημερώσουν και την Επιτροπή και την Πολιτική Ηγεσία του Υπουργείου