25 χρόνια κάθειρξη στον 19χρονο Βούλγαρο που κατακρεούργησε ηλικιωμένο με 57 μαχαιριές - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Σάββατο 6 Μαΐου 2017

25 χρόνια κάθειρξη στον 19χρονο Βούλγαρο που κατακρεούργησε ηλικιωμένο με 57 μαχαιριές


Ο άτυχος ηλικιωμένος είχε βρεθεί κατακρεουργημένος στο κρεβάτι του στις 13 Αυγούστου 2015

Σε κάθειρξη 25 χρονών κατά συγχώνευση καταδικάσθηκε από το Τριμελές Δικαστήριο Ανηλίκων ένας 19χρονος σήμερα από τη Βουλγαρία, ο οποίος μαζί με έναν ακόμη ομοεθνή του που έχει ήδη καταδικασθεί σε δις ισόβια, είχαν... 

σκοτώσει με 57 μαχαιριές τον άτυχο 71χρονο Όθωνα Ανδρουλιδάκη τον Αύγουστο του 2015 μέσα στο σπίτι του στις Μοίρες Ηρακλείου.

Ο 19χρονος – έως ότου γίνει 25 ετών – θα μεταφερθεί σε ειδικό κέντρο κράτησης, όπου θα παρακολουθεί μαθήματα.

Υπενθυμίζεται πως ο άτυχος ηλικιωμένος είχε βρεθεί κατακρεουργημένος στο κρεβάτι του στο διαμέρισμα στο οποίο διέμενε στις Μοίρες, στις 13 Αυγούστου 2015 και η αστυνομία είχε συλλάβει δύο νεαρούς ένα 22χρονο και τον ανήλικο συγκατηγορούμενο του.


Η δίκη διαχωρίστηκε και ο 22χρονος τον περασμένο Οκτώβριο κρίθηκε ένοχος χωρίς ελαφρυντικά για τις βασικές κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και ληστεία κατά συναυτουργία, που τελέστηκε με ιδιαίτερη σκληρότητα και καταδικάστηκε σε δις ισόβια κάθειρξη.

Πηγή: flashnews.gr

Post Bottom Ad

Σελίδες