Φθηνότερα τα Τέλη Κυκλοφορίας 2018 στα παλαιά αυτοκίνητα - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Δευτέρα 8 Μαΐου 2017

Φθηνότερα τα Τέλη Κυκλοφορίας 2018 στα παλαιά αυτοκίνητα

Φθηνότερα τα Τέλη Κυκλοφορίας 2018 στα παλαιά αυτοκίνηταΕπεξεργαζόμαστε τα δεδομένα για τη δημιουργία μιας εφαρμογής, που θα επιτρέπει τον υπολογισμό των Τελών Κυκλοφορίας εξειδικευμένα για κάθε όχημα, με την καθιέρωση αντικειμενικών κριτηρίων και αντίστοιχων συντελεστών (π.χ. με αυτόματη μείωση του ύψους των τελών ανά έτος με τη χρήση σχετικού συντελεστή παλαιότητας). Με τον τρόπο αυτό θα καλυφθεί η ανάγκη για την υιοθέτηση και εφαρμογή ενός δίκαιου και αντικειμενικού συστήματος υπολογισμού του ύψους των τελών κυκλοφορίας και θα αρθούν σε μεγάλο βαθμό οι αδικίες του τρέχοντος εφαρμοζόμενου συστήματος» ανέφερε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Παπανάτσιου σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Ναυτεμπορική.
Ωστόσο η υφυπουργός Οικονομικών είχε αναφέρει στις 28 Φεβρουαρίου 2017 σε ραδιοφωνικό σταθμό για τον νέο τρόπο υπολογισμού των Τελών Κυκλοφορίας πως: «Επιτροπή επεξεργάζεται το νέο πλαίσιο για τα τέλη κυκλοφορίας, το οποίο θα περιλαμβάνει αλγόριθμους που θα συνεκτιμούν παλαιότητα, αξία, ρύπους, κυβικά, ώστε τελικά να υπάρχει αναλογικότερη επιβάρυνση στους ιδιοκτήτες και να επιστρέψουν στην κυκλοφορία ακινητοποιημένα οχήματα. Το ταχύτερο δυνατό η ολοκλήρωση, ώστε να ξέρει και η αγορά τι θα ισχύσει».

Post Bottom Ad

Σελίδες