Καληνύχτα Super League - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Κυριακή 30 Απριλίου 2017

Καληνύχτα Super League

Τέλος από τη Super League η Βέροια έχασε σήμερα με 3-0 από την Ξάνθη...Και έτσι αποχαιρέτησε τη μεγάλη κατηγορία, οι ευθύνες είναι πολλές από όλους τους παράγοντες της διοίκησης της ΠΑΕ Βέροιας που δεν κατάφεραν να σώσουν την ομάδα στην πρώτη κατηγορία,κάποτε πρέπει να αναζητηθούν ευθύνες για την πορεία της Βέροιας.....
Όπως έπρεπε είπε «αντίο» στην Ξάνθη ο -συγκινημένος- Λουτσέσκου! Με τον Γιουνές να «χτυπάει» δις και να κλείνει τη σεζόν στα 19 γκολ, οι Ακρίτες… κέρασαν τον Ρουμάνο τεχνικό το 3-0 επί της Βέροιας! 

Μία εξαιρετική χρονιά, ακόμη και αν δεν συνοδεύτηκε, τελικά, από ευρωπαϊκό «εισιτήριο», έκλεισε όπως έπρεπε στα Πηγάδια! 

Η Ξάνθη, στο τελευταίο παιχνίδι του… μετρ, Ράζβαν Λουτσέσκου, επικράτησε πολύ άνετα 3-0 της Βέροιας και τερμάτισε οριστικά στην 6η θέση της Σούπερ Λίγκας, η οποία ολοκληρώθηκε (η κανονική διάρκειά της) την Κυριακή (30/4). 

Απόλυτος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, πέρα από τον Ρουμάνο τεχνικό, ήταν, και πάλι, ο Χαμζά Γιουνές, ο οποίος «χτύπησε» δύο φορές, σταματώντας στα 19 γκολ, πίσω μόνο από τον Μάρκους Μπεργκ (22) στον πίνακα των σκόρερ! Το άλλο τέρμα των Ακριτών πέτυχε ο Σολτάνι, σε ένα ματς, πάντως, από το οποίο κρατάμε τις συγκλονιστικές στιγμές πριν την έναρξή του, με τον Λουτσέσκου να ξεσπά σε κλάματα, χαιρετώντας έναν έναν, όλους τους πρώην, πλέον, ποδοσφαιριστές του, οι οποίοι του έκαναν δώρο μία εμφάνιση με τις 108 παρουσίες του στον πάγκο της ομάδας! 

Post Bottom Ad

Σελίδες