Θέλει να παραμείνει ζωντανή η Βέροια - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τετάρτη 5 Απριλίου 2017

Θέλει να παραμείνει ζωντανή η Βέροια

Η Βέροια, με πρωταγωνιστές τους Παντελή Καπετάνο και Τζόφρι Σαρπόνγκ, επικράτησε με 3-0 του ΠΑΣ Γιάννινα και παρέμεινε ζωντανή στην μάχη για την παραμονή στην κατηγορία. Απογοητευτική εμφάνιση απ' την ομάδα του Γιάννη Πετράκη.

Η αναμέτρηση για τη Βέροια είχε τα χαρακτηριστικά ενός αγώνα "do or die", αφού σε περίπτωση αρνητικού αποτελέσματος η υπόθεση "παραμονή στην κατηγορία" θα δυσκόλευε σημαντικά.

Οι παίκτες του Ράτκο Ντόστανιτς, παρότι δεν έπιασαν υψηλά επίπεδα απόδοσης, κατάφεραν να μετουσιώσουν σε γκολ τις ευκαιρίες που τους δόθηκαν, επικρατώντας με 3-0 του νωχελικού ΠΑΣ Γιάννινα στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας.

Με μπροστάρηδες τους Παντελή Καπετάνο, Τζέφρι Σαρπόνγκ και Μίλος Στόιτσεφ, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν ένα υπερπολύτιμο "τρίποντο" που διατηρεί ζωντανές τις ελπίδες αποφυγής του υποβιβασμού.

Αξίζει να σημειωθεί πως εκκρεμεί το ζήτημα κατάθεσης ή μη του φακέλου στην Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΠΟ απ' τους διοικούντες τη Βέροια. Μέχρι να τελεσιδικήσει η συγκεκριμένη υπόθεση, η "Βασίλισσα του Βορρά" παραμένει ζωντανή στην μάχη για την παραμονή στην κατηγορία.

Η Βέροια είχε Καπετάν(ι)ο

Ο Ράτκο Ντόστανιτς αποφάσισε να παρατάξει την ίδια ακριβώς ενδεκάδα με το παιχνίδι απέναντι στον Λεβαδειακό. Ο Παντελής Καπετάνος επιλέχθηκε για την κορυφή της επίθεσης, με τους Τζέφρι Σαρπόνγκ, Μίλος Στόιτσεφ, Τόνι Κάλβο να κινούνται περιφερειακά και τους Μπαλάφα-Τομάς να αποτελούν το δίδυμο στη μεσαία γραμμή.

Στον αντίποδα, ο Γιάννης Πετράκης προχώρησε σε αρκετές αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στην Ξάνθη. Οι Ζάιρο, Θέμης Τζημόπουλος έμειναν εκτός αποστολής λόγω τιμωρίας, με τον έμπειρο τεχνικό του ΠΑΣ να δίνει φανέλα βασικού για πρώτη φορά στον νεαρό Κωνσταντίνο Μαυροπάνο, ο οποίος πήρε θέση στο πλευρό των Αλέξη Μιχαήλ και Βαλάντη Κοζορώνη.

posted from Bloggeroid

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες