Η "ΜΕΣΙΤΙΚΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ" ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τρίτη 4 Απριλίου 2017

Η "ΜΕΣΙΤΙΚΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ" ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Η "ΜΕΣΙΤΙΚΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ" στα πλαίσια διεύρυνσης των υπηρεσιών της στο χώρο του Real Estate πρόσθεσε ακόμη μια δραστηριότητα στο δυναμικό της. Ιδρύοντας την "KTITORS-ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ" ανακατασκευάζει και διαθέτει προς πώληση μια ευρεία γκάμα ακινήτων στο Κέντρο και την Ανατολική Θεσσαλονίκη. "Ανακαινίζουμε και προωθούμε κατά κύριο λόγο επενδυτικά διαμερίσματα, με αποδόσεις πάνω από 7% ετησίως. Ακίνητα σε προνομιούχες τοποθεσίες (πλησίον πανεπιστημίων-στάσεων ΜΕΤΡΟ και λεωφορείων), σε προσιτές τιμές και άριστη ποιότητα κατασκευής για την οποία παρέχεται γραπτή εγγύηση της Εταιρίας μας." Τον τελευταίο χρόνο, η ζήτηση για αγορά επενδυτικών ακινήτων στη Θεσσαλονίκη εμφανίζει θετικό πρόσημο και αυξάνεται σταδιακά. Οι πλέον έξυπνοι επενδυτές στρέφονται όλο και με περισσότερη βαρύτητα στην πλέον σίγουρη επένδυση όλων των εποχών-το ακίνητο.
Στον παρακάτω σύνδεσμο θα βρείτε ένα πολυτελές ανακαινισμένο διαμέρισμα της εταιρίας μας στη Λεωφόρο Βασιλίσσης Όλγας στη Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για ένα διαμέρισμα δυο υπνοδωματίων σε 3ο όροφο και απόσταση μόλις 200 μέτρα από τη Νέα Παραλία.

Δείτε το ακίνητο εδώ: http://www.mesitiki.gr/property.asp?Data_ID=19245

Post Bottom Ad

Σελίδες