Κατέκτησαν τα χρυσά μετάλλια στα τουρνουά Παίδων και Παμπαίδων αντίστοιχα στο «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ» - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τετάρτη 12 Απριλίου 2017

Κατέκτησαν τα χρυσά μετάλλια στα τουρνουά Παίδων και Παμπαίδων αντίστοιχα στο «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ»


Ολοκληρώθηκε το 5ο Διεθνές Τουρνουά Αναπτυξιακών Ηλικιών «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ» που διοργανώθηκε στη Βέροια το διάστημα 7-11 Απριλίου 2017.

Το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία των Παίδων κατέκτησε η Εθνική Κροατίας με το απόλυτο «5 στα 5», ενώ στο τελευταίο ματς κόντρα στην Αυστρία έδειξε την ανωτερότητα της επικρατώντας με 30-24 μπροστά σε ένα κατάμεστο «Φιλίππειο». Μάλιστα οι Κροάτες είχαν κερδίσει και το περσινό τουρνουά στην ίδια κατηγορία κόντρα στους Ούγγρους.
Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή που τα παιδιά από την Μέριμνα Ατόμων με Ειδικές Δεξιότητες συνόδευσαν τις δύο ομάδες στον αγωνιστικό χώρο, οι οποίες με την σειρά τους, τα αγκάλιασαν.
Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η Βοσνία- Ερζεγοβίνη, ενώ στην 4η θέση βρέθηκε η Εθνική Ελλάδος που νίκησε 32-21 το Ισραήλ μετά από μία καταπληκτική εμφάνιση.

Στο τουρνουά των Παμπαίδων η Εθνική Ισραήλ νίκησε στον τελικό την κάτοχο του τίτλου Κροάσια Ζάγκρεμπ με οι Ισραηλινοί επικράτησαν με 17-16 των Κροατών και πήραν γλυκιά εκδίκηση για τον χαμένο τελικό το 2014, όταν είχαν ηττηθεί με 22-21.
Στον μικρό τελικό η Παρτίζαν επικράτησε της Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ με 22-20.

Η χρυσή βίβλος
2013 (Βριλήσσια)- Μίνι: Νόβι Βελιγραδίου (Σερβία)
2014 (Βέροια)- Παμπαίδες: Κροάσια Ζάγκρεμπ (Κροατία)

posted from Bloggeroid

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες