Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η ενημέρωση των τοπικών αθλητικών συλλόγων Βέροιας - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Δευτέρα 3 Απριλίου 2017

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η ενημέρωση των τοπικών αθλητικών συλλόγων Βέροιας

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η ενημέρωση των τοπικών αθλητικών συλλόγων Βέροιας για θέματα γυναικείας κακοποίησης, ενδοοικογενειακής βίας και εν γένει συμβουλευτικής γυναικών. 
Στις ενημερωτικές εκδηλώσεις, οι οποίες ξεκίνησαν τον περασμένο Οκτώβριο, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να πληροφορηθούν σχετικά με τις παρεχόμενες Υπηρεσίες του Συμβουλευτικού Κέντρου και τη συμβολή του στην τοπική κοινωνία.
 Το ΣΚ στηρίζει πλέον όχι μόνο τη γυναίκα θύμα βίας αλλά κάθε γυναίκα που βιώνει οποιουδήποτε είδους κοινωνικό αποκλεισμό (μονογονείς, άνεργες, πρόσφυγες, μετανάστριες, ΑμεΑ). Η εν λόγω δράση/Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο).
Το ΣΚ Βέροιας είναι δίπλα σε κάθε γυναίκα  προσφέροντας της Συμβουλευτική και ολοκληρωμένη Ψυχοκοινωνική Υποστήριξη αλλά και υπηρεσίες Νομικής Συμβουλευτικής και Πληροφόρησης με σκοπό τη διαχείριση και αντιμετώπιση του εκάστοτε αιτήματος/προβλήματος.


Οι Υπηρεσίες παρέχονται ΔΩΡΕΑΝ
Ωράριο Λειτουργίας: 08:00 – 16:00
Διεύθυνση: Καπετάν Άγρα 3Α (Έναντι Δημοτικού Ιατρείου)
Τηλ. Επικ.: 23310 65304
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες