Διαπραγμάτευση: Τρέχουν και δεν… φτάνουν για να φέρουν το νέο Μνημόνιο - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Πέμπτη 27 Απριλίου 2017

Διαπραγμάτευση: Τρέχουν και δεν… φτάνουν για να φέρουν το νέο Μνημόνιο


 
Τη χαριστική βολή στην Ελλάδα έρχεται να δώσει το «Μνημόνιο 4» που βρίσκεται ήδη στα… σκαριά, υπό τη μορφή μιας νέας συνολικής συμφωνία μεταξύ της κυβέρνησης και των δανειστών.

Η ... 
 
 
 

 
 
 
πρώτη επαφή των υπουργικών στελεχών με τα κλιμάκια των Θεσμών, μολονότι προκάλεσε αισιοδοξία στην κυβέρνηση ότι η συμφωνία σε τεχνικό επίπεδο βρίσκεται προ των πυλών, εντούτοις έφερε στο προσκήνιο την «λυπητερή» που θα κληθούν να πληρώσουν οι Έλληνες, με τα νέα μέτρα που έρχονται.

Ήδη, σύμφωνα με πληροφορίες, στα χέρια της ελληνικής κυβέρνησης και του Ευκλείδη Τσακαλώτου βρίσκονται τα τέσσερα προσχέδια των νέων μνημονιακών συμβάσεων, που αναμένεται να φορτωθεί ως «προίκα» η χώρα.
Πρόκειται, αναλυτικότερα, για το Επικαιροποιημένο Μνημόνιο Κατανόησης (MoU), το τεχνικό MoU των ευρωπαϊκών Θεσμών (ΕΕ, ΕΚΤ, ESM), το τρίτο Μνημόνιο του ΔΝΤ (MEFP) συν το τεχνικό MEFP που έχει συντάξει το ΔΝΤ και θα συνοδεύει πιθανή νέα δανειακή σύμβαση με την Ελλάδα.

Πληροφορίες από το Capital, το οποίο επικαλείται κυβερνητική πηγή πολύ κοντά στη διαπραγμάτευση, αναφέρουν ότι ο κ. Τσακαλώτος θα απαντήσει έως το βράδυ της Τετάρτης (26/04/2017) και στα τέσσερα μνημονιακά κείμενα.  

Post Bottom Ad

Σελίδες