Η σπουδαία πορεία του ΑΟΚ Βέροιας μέχρι την κατάκτηση του Παιδικού Πρωταθλήματος της Α ΕΚΑΣΚΕΜ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τετάρτη 12 Απριλίου 2017

Η σπουδαία πορεία του ΑΟΚ Βέροιας μέχρι την κατάκτηση του Παιδικού Πρωταθλήματος της Α ΕΚΑΣΚΕΜ

Η παιδική ομάδα του ΑΟΚ Βέροιας κατέκτησε για τέταρτη φορά στην ιστορία της το πρωτάθλημα παίδων της ΕΚΑΣΚΕΜ, μετά τις σεζόν 2001/2002, 2009/2010 και 2010/2011.


Οι «Λύκοι» στέφθηκαν Πρωταθλητές Κεντρικής Μακεδονίας, με το ρεκόρ των 16 νικών συνεχόμενων νικών (χωρίς καμία ήττα!), τερματίζοντας στην 1η θέση του Β ομίλου, αφήνοντας δεύτερο τον συντοπίτη Φίλιππο Βέροιας. Η πρωτιά αυτή έδωσε στον ΑΟΚ την πρόκριση στο Final Four της διοργάνωσης, με συνολικό ρεκόρ πόντων 707 υπέρ και 468 κατά.


Στον ημιτελικό του ΔΑΚ Νάουσας (2/4) αντιμετώπισε το φαβορί της διοργάνωσης ΑΓΕ Πιερίας και μετά από έναν συγκλονιστικό αγώνα–διαφήμιση του Ενωσιακού μπάσκετ, επικράτησε με σκορ 80-69, κερδίζοντας την πρόκριση στον μεγάλο τελικό της 9ης Απριλίου με αντίπαλο τον Βατανιακό, που επικράτησε του Πανεδεσσαϊκού στον άλλο ημιτελικό.


Μετά από έναν απίστευτο αγώνα και μια φανταστική εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο, η... αγέλη των λύκων της Βέροιας «δάγκωσε» την ομάδα της Κατερίνης με σκορ 64-57, παίρνοντας με αυτό τον τρόπο την πρόκριση για τα προκριματικά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων, όπου θα συμμετέχει στον όμιλο των Πρωταθλητριών των Ενώσεων της Βόρειας Ελλάδας και της Θεσσαλίας.


Προπονητής και θεμελιωτής αυτού του αποτελέσματος είναι ο Κωνσταντίνος Καπνάς, ο οποίος είναι και ο συνδετικός κρίκος με την παιδική ομάδα που κατέκτησε (ως αθλητής τότε), τα δύο προηγούμενα πρωταθλήματα και συγκεκριμένα τη διετία 2009-2011.


Άξιος βοηθός του, ο γυμναστής του παιδικού τμήματος και επίσης πρώην παίκτης της ομάδας Κωνσταντίνος Γαβριηλίδης, ο οποίος παρά τις υποχρεώσεις του με τις σπουδές του στην Κύπρο, έδωσε το παρόν όποτε η ομάδα τον χρειάστηκε, συμβάλλοντας τα μέγιστα με τις γνώσεις και τη διάθεσή του.


Συνοδός και συμπαραστάτης αυτής της προσπάθειας των παιδιών της ομάδας ήταν ο ακούραστος έφορος «καμικάζι» Αριστοτέλης Ορφανίδης, ο οποίος σε συνεργασία με τον υπεύθυνο της Ακαδημίας Θωμά Τούσα, τους συνεργάτες του προπονητικού team Γεωργία Ιωαννίδου και Κωνσταντίνο Ηλιάδη αλλά και τους γονείς των παιδιών, έλυσαν όποιο πρόβλημα υπήρξε.

posted from Bloggeroid

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες