24 Απρ 2017

Πώς μπορείτε να ενημερώνεστε για την αξία των ηλεκτρονικών συναλλαγών σας

Πώς μπορείτε να ενημερώνεστε για την αξία των ηλεκτρονικών συναλλαγών σαςΗ μία μετά την άλλη οι τράπεζες αρχίζουν να περιλαμβάνουν στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες τους την εφαρμογή για την ενημέρωση των πελατών τους σχετικά με το ύψος και την αξία των ηλεκτρονικών πληρωμών που πραγματοποιούν.

Την ίδια ώρα αναμένεται η ενεργοποίηση ανάλογης ηλεκτρονικής εφαρμογής και στο Taxis, ώστε να είναι ευκολότερη η πρόσβαση των φορολογουμένων.

Στις δυνατότητες που δίνουν οι τράπεζες που έχουν ήδη εντάξει τη συγκεκριμένη υπηρεσία στο σύστημά τους ή πρόκειται να το πράξουν το επόμενο διάστημα, οι πελάτες θα μπορούν να έχουν μια ικανοποιητική εικόνα για τις συναλλαγές τους, αν και δεν θα είναι πλήρης, δεδομένου ότι κάθε τράπεζα έχει στοιχεία μόνο για τις συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω του δικού της δικτύου.
Μάλιστα, εκτός από την πληροφορία «καλύπτεται ή δεν καλύπτεται το αφορολόγητο» σχηματίζεται και μια πρώτη εικόνα για τη δαπάνη στα σούπερ μάρκετ, στα πρατήρια καυσίμων, στα εμπορικά καταστήματα κλπ.