"Πλημμύρισε" ο δρόμος... φράουλες - ΦΩΤΟ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Πέμπτη 20 Απριλίου 2017

"Πλημμύρισε" ο δρόμος... φράουλες - ΦΩΤΟ

Πλημμύρισε ο δρόμος... φράουλες - ΦΩΤΟΑναστάτωση επικράτησε το πρωί στο Ηράκλειο Κρήτης, όταν ο δρόμος της κεντρικής αγοράς στο ύψος της Πλατείας Κορνάρου, γέμισε με πολλές... φράουλες.
Πλανόδιος πωλητής που είχε στον πάγκο του φράουλες, βγήκε εκτός εαυτού και έριξε στο δρόμο όλο το εμπόρευμά του, αφήνοντας άφωνους όσους περνούσαν εκείνη τη στιγμή από την περιοχή.
Σύμφωνα με πληροφορίες, την οργή του μικροπωλητή, που δεν κατείχε την προβλεπόμενη άδεια άσκησης πλανόδιου υπαίθριου και στάσιμου μικροπωλητή, προκάλεσε η παρουσία στο σημείο ανδρών της αστυνομίας αλλά και της δημοτικής αστυνομίας, καθώς δεν επιτρέπεται από την αρχαιολογία η παρουσία πλανόδιων και στάσιμων μικροπωλητών στον συγκεκριμένο χώρο.
Ο ίδιος φανερά εξοργισμένος, αναστατώθηκε και μπροστά στο ενδεχόμενο να του κατασχέσουν το εμπόρευμα του, γύρισε ανάποδα το πάγκο με τις φράουλες ενώπιον δεκάδων περαστικών που έμειναν με το στόμα ανοιχτό βλέποντας αμέτρητες φράουλες να έχουν «κατακλύσει» το δρόμο.
Ο άνδρας συνελήφθη και οδηγήθηκε στο αστυνομικό μέγαρο Ηρακλείου για την επιβολή των προβλεπόμενων προστίμων, ενώ ο υπεύθυνος της δημοτικής αστυνομίας και πολιτικός προϊστάμενος του τμήματος αδειοδότησης και ρύθμισης εμπορικών δραστηριοτήτων του δήμου Ηράκλειου κ. Μαρίνος Παττακός είπε : «Τα πρόστιμα σε αυτές τις περιπτώσεις αγγίζουν τις 2.500 χιλιάδες ευρώ και ασκείται παράλληλα ποινική δίωξη στον υπαίτιο. Ο συγκεκριμένος πωλητής έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές ενώ έχουν υπάρξει και ανάλογες καταγγελίες στις αρμόδιες αρχές για τη στάση του συγκεκριμένου ανθρώπου από τον σύνδεσμο οπωροπωλών Ηρακλείου».
Πηγή: neakriti.gr

Post Bottom Ad

Σελίδες