Ασύλληπτη γκάφα διαιτητή στην Αγγλία - ΒΙΝΤΕΟ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Παρασκευή 7 Απριλίου 2017

Ασύλληπτη γκάφα διαιτητή στην Αγγλία - ΒΙΝΤΕΟ



Σε μια πρωτοφανή γκάφα υπέπεσε ο διαιτητής της αναμέτρησης ανάμεσα στη Νιούκαστλ και τη Μπέρτον για την Championship στην Αγγλία. Συγκεκριμένα ο Κιθ Στράουντ ακύρωσε το γκολ που πέτυχαν οι γηπεδούχοι με πέναλτι καταλογίζοντας επιθετικό φάουλ!

Κάτι... 

τέτοιο φυσικά δεν υπάρχει στους κανονισμούς, καθώς σε περίπτωση που ένας επιθετικός πατήσει την περιοχή πριν από την εκτέλεση εύστοχου πέναλτι, τότε η εκτέλεση επαναλαμβάνεται. Μόνο εφόσον η μπάλα καταλήξει άουτ ή αποκρούσει ο τερματοφύλακας, ο διαιτητής διακόπτει το ματς και καταλογίζει έμμεσο επιθετικό φάουλ.

Η Νιούκαστλ τελικά επικράτησε 1-0 γεγονός που καταλάγιασε κάπως τον θόρυβο. Όμως, το αρμόδιο όργανο των διαιτητών (Game Match Officials Limited) εξέδωσε ανακοίνωση με τις απαραίτητες εξηγήσεις, αλλά και την απολογία: «Κατά την εκτέλεση του πέναλτι από τον Ρίτσι, ο (σ.σ. παίκτης της Νιούκαστλ) Ντουάιτ Γκέιλ, εισήλθε στην περιοχή και καταλογίστηκε έμμεσο φάουλ υπέρ της Μπέρτον. Όμως, οι κανονισμοί υποδεικνύουν ότι σε μια τέτοια περίπτωση η εκτέλεση πρέπει να επαναληφθεί.

Δυστυχώς ο διαιτητής παρερμήνευσε τους κανονισμούς. Ο Κιθ Στράουντ και οι βοηθοί του είναι αναστατωμένοι με την έλλειψη προσοχής που επέδειξαν και απολογούνται για το λάθος τους». 

Post Bottom Ad

Σελίδες