ΕΤΣΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΤΕ ΑΝ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΟΥΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΓΙΑ ΜΑΪΜΟΥ ΤΡΟΧΑΙΟ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Πέμπτη 13 Απριλίου 2017

ΕΤΣΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΤΕ ΑΝ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΟΥΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΓΙΑ ΜΑΪΜΟΥ ΤΡΟΧΑΙΟ


 
Μία γυναίκα με τρεμάμενη φωνή στο τηλέφωνο που εκλιπαρούσε και ένας άνδρας που συστήθηκε ως αστυνομικός, επιχείρησαν να την ξεγελάσουν.

Ταράχτηκε... 

μια 52χρονη γυναίκα όταν άκουσε στο τηλέφωνο μια νεαρή γυναικεία φωνή που πίστεψε ότι ήταν της κόρης της να της λέει ανάμεσα σε λυγμούς ότι τράκαρε και σκότωσε άνθρωπο στον Πύργο, όμως κράτησε την ψυχραιμία της.

Όταν το τηλέφωνο πήρε ένας άνδρας που συστήθηκε ως αστυνομικός της Τροχαίας και της είπε ότι το παιδί της προκάλεσε θανατηφόρο τροχαίο, η 52χρονη αντιλήφθηκε ότι η προφορά του δεν ήταν καθαρή ελληνική και αμέσως σκέφτηκε να καλέσει από το κινητό της αυτό της κόρης της η οποία απάντησε αμέσως!

Έτσι, κατάλαβε ότι την είχε στοχοποιήσει μια από τις σπείρες των απατεώνων με τα «μαϊμού» τροχαία και το είπε στον άγνωστο συνομιλητή της, ο οποίος έσπευσε να κλείσει το τηλέφωνο μόλις αντιλήφθηκε ότι είχε ξεσκεπαστεί, όμως πριν το κάνει έβρισε χυδαία και απείλησε την γυναίκα. Η 52χρονη ενημέρωσε την Ασφάλεια Πύργου, ωστόσο το τηλεφώνημα που είχε δεχθεί είχε γίνει με απόκρυψη και ήταν αδύνατο να εντοπιστεί.

Post Bottom Ad

Σελίδες