Ματσάρα και νίκη με 4-3 για τη Βέροια επί του Αστέρα - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Κυριακή 23 Απριλίου 2017

Ματσάρα και νίκη με 4-3 για τη Βέροια επί του Αστέρα


Σε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι με ελεύθερο ποδόσφαιρο και έξι γκολ στο 1ο ημίχρονο, η Βέροια νίκησε με 4-3 τον Αστέρα. Χατ τρικ ο Μανιάς, δύο γκολ ο Λινάρδος.
H Βέροια δεν τα παράτησε μετά από τον υποβιβασμό της στη Stoiximan.gr Football League και μαθηματικά, δεν τα παράτησε ούτε όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 μόλις στο 8ο λεπτό και με εντυπωσιακή ανατροπή, υπέταξε τον Αστέρα Τρίπολης με 4-3 στην πρωτεύουσα της Ημαθίας για την 29η αγωνιστική της Super League.
Τα γκολ του Μιχάλη Μανιά πριν συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα έδειχναν να δίνουν τη νίκη στους Αρκάδες, που χρειάζονταν βαθμούς για να αποτινάξουν κάθε πιθανότητα υποβιβασμού, ωστόσο η "βασίλισσα του βορρά" δεν το έβαλε κάτω.
Ισοφάρισε μέσα σε πέντε λεπτά και ακολούθησαν ακόμα δύο τέρματα, που ολοκλήρωσαν την ανατροπή.
Πρωταγωνιστής της συνάντησης ήταν ο Παναγιώτης Λινάρδος, ο οποίος με δύο τέρματα και μία ασίστ οδήγησε τους ουραγούς της βαθμολογίας στην τρίτη σερί εντός έδρας νίκη (11-3 τα τέρματα).
Η ομάδα του Στάικου Βεργέτη έμεινε στους 27 βαθμούς, αλλά διατηρήθηκε τέσσερις πάνω από τον Λεβαδειακό, εξασφαλίζοντας την παραμονή του, ανεξάρτητα από το τι θα συμβεί την τελευταία αγωνιστική.

Στη θεωρία, υπήρχε μόνο μία ομάδα που επιζητούσε κάτι από αυτό το παιχνίδι. Η θεωρία εφαρμόστηκε για οκτώ λεπτά. Η πράξη ήταν τελείως διαφορετική. Ο φορμαρισμένος Μιχάλης Μανιάς άνοιξε το σκορ στο 4ο λεπτό και όταν μετά από άλλο τόσο έκανε το 2-0, κανείς δεν πίστευε ότι υπήρχε κάποια άλλη έκβαση γι' αυτό το παιχνίδι πλην του "διπλού", που θα έφερνε τον Αστέρα στη Super League και τη νέα σεζόν Φευ...
Ακόμα κι αν το εκλάβουμε ως επιθανάτιο ρόγχο, η Βέροια έδειξε ότι μπορεί. Υπό προϋποθέσεις (κακή αμυντική λειτουργία των Αρκάδων), αλλά μπορεί. Ο Παναγιώτης Λινάρδος ήταν αυτός που τράβηξε περισσότερο από τον καθένα το κάρο, μειώνοντας στο 10ο λεπτό και δίνοντας ασίστ στη μικρή περιοχή για τον Παντελή Καπετάνο και το έκτο φετινό τέρμα του

Post Bottom Ad

Σελίδες